Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Παρασκευή, 25 Δεκεμβρίου 2015

Digimon Frontier Με Ελληνική Μεταγλώττιση (Επεισόδια 36, 37 και 43)

Καλά Χριστούγεννα σε όλους τους αγαπημένους fans των Digimon. Θεώρησα πως σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα για να σας παρουσιάσω άλλα τρία επεισόδια Digimon Frontier με ελληνική μεταγλώττιση. Καθίστε λοιπόν κοντά στο τζάκι σας, με μια ζεστή σοκολάτα και απολαύστε τη σειρά που είχατε λατρέψει.
Οι ήχοι είναι του Robinofonepiece και η επεξεργασία εξ ολοκλήρου δική μου (Neropsalidas). Εστίασα μόνο στο να συγχρονίσω τον ήχο και όχι στο να βελτιώσω την εικόνα και γενικότερα τη ποιότητα του επεισοδίου σε ένα άριστο επίπεδο, μιας και δεν έχω τις κατάλληλες γνώσεις.


Επεισόδιο 36: Ο Πόλεμος Για Την Σωτηρία Του Κόσμου Συνεχίζεται
Κώδικας:
http://adf.ly/1U38rC

Επεισόδιο 37: Η Τελική Μάχη Εναντίον Του Cherubimon
Κώδικας:
http://adf.ly/1U38wc

Επεισόδιο 43: Το Σπίτι Μας Χάνεται
Κώδικας:
http://adf.ly/1U3924


Τα επεισόδια των οποίων δεν έχουν σωθεί οι ήχοι τουλάχιστον είναι τα: 02, 22, 23, 25, 26, 27, 28, 29. Εάν τυγχάνει κάποιος από εσάς να έχει κάποιο από αυτά, ας μας ειδοποιήσει άμεσα ώστε να μπορέσει να ολοκληρωθεί και αυτή η σεζόν Digimon.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου