Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Σάββατο, 26 Δεκεμβρίου 2015

[Προ Παραγγελίες] Mat και Garurumon & D-3 ver.15th annivesary + [TokyoMax] Digimon Adventure 02 HD remaster

Δύο νέα προϊόντα είναι έτοιμα για προ παραγγελίες.

Αρχικά η φιγούρα του Mat με τον Garurumon από την σειρά φιγούρων G.E.M. την οποία μπορείτε να βρείτε εδώ.
           

Ο Garurumon θα έχει πλάτος 250 mm ενώ ο Mat θα έχει ύψος 100mm.
Η τιμή είναι 11,232 Yen (85 ευρώ περίπου).
Η ημερομηνία κυκλοφορίας της θα είναι αργότερα μέσα στον Ιούνιο του 2016.

Και δεύτερον, έχουμε το D-3 ver. 15th anniversary το οποίο μπορείτε να προ παραγγείλετε από εδώ.
Η τιμή του είναι 9,990 Yen (75  ευρώ περίπου).
Η ημερομηνία κυκλοφορίας θα είναι πάλι μέσα στον  Ιούνιο του 2016 και θα υπάρχουν μόνο 6000 κομμάτια για προ παραγγελίες.
Εάν κάποιος το προ παραγγείλει θα πάρει δώρο και 5 special εικονογραφήσεις που μπορούν να ενωθούν και να κάνουν μια μεγάλη αφίσα, όπως φαίνεται και στο trailer.
Τέλος, το D-3 θα περιέχει 150 Digimon και εάν τυγχάνει να μην προλάβατε να αποκτήσεται το original Digivice, θα το κυκλοφορήσουν ξανά.

Ακόμη το κανάλι Tokyo MX θα κάνει μία special προβολή του πρώτου επεισοδίου της δεύτερης σεζόν, Digimon Adventure 02, στην HD remastered εκδοσή του στις 4  Ιανουαρίου. Αυτό το κάνουν για να διαφημίσουν την bluray έκδοση της δεύτερης σεζόν και να προϊδεάσουν τους fans για το πως θα φαίνεται η νέα HD remaster έκδοση της σειράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου