Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Από το 2019 και ύστερα το blog παραμένει ανενεργό στην δημοσίευση νέων και ενημερώνεται μόνο σε ότι αφορά τηλεοπτικό υλικό, δηλαδή σειρές anime, ταινίες κλπ. Περισσότερη ενεργή παραμένει η σελίδα μας στο Facebook και το κανάλι μας στο Discord όπου και σας περιμένουμε για μια πρώτη γνωριμία και γενικές συζητήσεις.
Τέλος, συνίσταται να εξερευνείτε το blog στην Desktop έκδοση και με τον browser Opera, έτσι ώστε να σας είναι πιο εύχρηστο, χωρίς κάποια τυχόν παράλειψη περιεχομένου, όπως για παράδειγμα είναι τα λογότυπα των σειρών που σας μεταφέρουν σε αυτές με ένα κλικ, τα οποία και βρίσκονται στην αριστερή στήλη και έχοντας συνέχεια ενεργοποιημένο κάποιο vpn.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

[Vjump + Animedia] Τεύχη Φεβρουαρίου + Νέες Πληροφορίες Για Digimon Adventure Tri + Digimon Adventure 02 Bluray Box

Καλημέρα σε όλους σας. Και όσοι εσείς μπορεί να κοιμάστε ακόμη, η τύχη σας δουλεύει, μιας και ήρθε αυτό το νέο άρθρο γεμάτο συγκλονιστικά νέα και πιο συγκεκριμένα από την δεύτερη ταινία της Digimon Adventure Tri.

Ας αρχίσουμε λοιπόν από το νέο τεύχος του περιοδικού Vjump.
Embedded image permalink
Ο Susanomon επιβεβαιώθηκε πως θα κάνει την εμφάνισή του στο επερχόμενο παιχνίδι για PSV, Digimon World Next Order. Ο Tsutsuki Shouma θα είναι ένας νέος χαρακτήρας, ενώ κάποια bonuses που θα κυκλοφορήσουν για το παιχνίδι θα είναι:
Digimon World Soundtrack
2 Original Θέματα
Ένα Set για το ξεκίνημα του παιχνιδιού
Special Agumon και Gabumon
Ένα άγνωστο Ultimate Evolution Core
Εκτός από το Digivice, το D-3 και τον NXEdge style Omnimon, πρόκειται να κυκλοφορήσουν τις φιγούρες του Black Agumon και του Black Gabumon από την σειρά Digi-Colle, ενώ η σειρά G.E.M. θα κυκλοφορήσει την φιγούρα του Mat και του Garurumon, η οποία και θα αποκαλυφθεί σύντομα.
Το νέο τεύχος του περιοδικού Animedia περιέχει σχέδια αποκλειστικά με τη Mimi φορώντας μαγιό, αλλά και ομαδικά με την Sora, την Kari και το νέο εκλεκτό παιδί, την Meiko. Επίσης περιέχει και συνεντεύξεις των κοριτσιών για το τι θα κάνουν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.
Η εισαγωγή της δεύτερης ταινίας με τίτλο, "Αποφασιστικότητα".
Έχει περάσει λίγος καιρός από τότε που ο Alphamon εμφανίστηκε στον πραγματικό κόσμο και οι δρόμοι της Odaiba αρχίζουν να ξαναφτιάχνονται λόγο των καταστροφών που προέκυψαν. 
"Όταν θα επιστρέψω στην Ιαπωνία, πρέπει να κάνω ένα πάρα πολύ καλό μπάνιο!", είπε η Mimi για να υποδεχθεί το νέο μέλος, την Meiko Mochizuki με την Meikuumon. 
Τα εκλεκτά παιδιά αποφάσισαν να πάνε στις κοντινότερες νεροτσουλήθρες και ενώ όλοι τους περνούσαν υπέροχα, για τον Joe τα πράματα δεν ήταν το ίδιο καλά.

Ανησυχούσε για την πραγματικότητα, δηλαδή για τις κατατακτήριες εξετάσεις του πανεπιστημίου και την ευθύνη του να είσαι ένα εκλεκτό παιδί.
"Γιατί πρέπει να είμαστε εμείς που πρέπει να το ξανακάνουμε αυτό;"
Και ενώ υπήρχε αυτή η σύγκρουση, άλλο ένα μολυσμένο Digimon εμφανίζεται στην Odaiba.
Αυτή τη φορά είναι ένα Digimon τύπου ιός που έχει υψηλό επίπεδο υπερηφάνειας, ο Ogremon.

Αφού η Mimi είδε την live τηλεοπτική μετάδοση του Ogremon να βρίσκεται εκτός ελέγχου, αυτή και η Palmon σηκώνονται.
"Θα σας δείξω πως υπάρχουν και καλά Digimon εκεί έξω!"
Αντιθέτως όμως από το να βοηθήσουν, προκαλούν ένα αναπάντεχο γεγονός αφού αγνόησαν τον Izzy που προσπαθούσε να τις σταματήσει από το να μάχονται.

Ενώ η Mimi και ο Joe διακατέχονται από διαφόρων ειδών προβλήματα, την ημέρα μιας γιορτής του λυκείου τους, ένας άγνωστος άντρας εμφανίζεται εμπρός τους...

Αυτή τη στιγμή, για άλλη μια φορά, η περιπέτεια εξελίσσεται.



Και τέλος θα κλείσω το άρθρο μου δείχνοντας σας το πως θα είναι η θήκη για την κυκλοφορία της δεύτερης σεζόν σε Bluray.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου