Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2016

Η Πρώτη Πρεμιέρα Της Ταινίας "Αποφασιστηκότητα" + [Figuarts Zero] Νέα Φιγούρα Του Tai Και Του Agumon + [Νέο Trailer] Digimon World Next Οrder

Το special επεισόδιο που παίχτηκε την προηγούμενη εβδομάδα αποκάλυψε πως θα δοθεί ένα ιδιαίτερο δώρο. Αυτό θα περιλαμβάνει μία αφίσα μεγέθους Α1 που θα δείχνει την ίδια εικόνα με το εξώφυλλο της θήκης των Bluray της Digimon Adventure. Ακόμη θα περιέχει, ένα καλοκαιρινό μπλουζάκι, τα μεταλλικά μπρελόκ για κινητά του Tai και της Sora, μία τσάντα Agumon, αυτοκόλλητα Agumon και Gabumon, αλλά και ένα εισιτήριο για την πρώτη πρεμιέρα της δεύτερης ταινίας της Digimon Adventure Tri με τίτλο "Αποφασιστικότητα", η οποία θα είναι στις 11 Φεβρουαρίου.
Σε αυτή τη προβολή θα παρευρεθούν οι ηθοποιοί και άλλα μέλη όλου του cast της ταινίας, δεν θα είναι η επίσημη που απευθύνεται σε όλους.

Πάμε τώρα σε κάτι άλλο. Το ηλεκτρονικό κατάστημα της Bandai πρόσθεσε την φιγούρα του Tai και του Agumon από την Tri.

Αυτή θα κοστίζει 38 ευρώ περίπου (4860 Yen) και θα κυκλοφορήσει τον Ιούλιο του 2016.
O Tai θα έχει ύψος 6 ίντσες, ενώ ο Agumon θα έχει περίπου 2 ίντσες,
Η σειρά φιγούρων Figuarts Zero επικεντρώνεται περισσότερο γύρω από το πλαστικό υλικό, παρά στη λεπτομέρεια και στην δράση της φιγούρας.


Και τέλος για απόψε η Bandai Namco κυκλοφόρησε ένα τρίτο βίντεο για το επερχόμενο παιχνίδι για PSV, Digimon World Next Order. Το βίντεο εξηγεί το σύστημα μάχης και κάνει εισαγωγή στον κάθε χαρακτήρα. Ακόμη περιέχει και το theme song από την Eir Aoi με τίτλο "Accentia".
Απολαύστε και μόνοι σας την επερχόμενη αυτή "παιχνιδάρα".

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου