Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Από το 2019 και ύστερα το blog παραμένει ανενεργό στην δημοσίευση νέων και ενημερώνεται μόνο σε ότι αφορά τηλεοπτικό υλικό, δηλαδή σειρές anime, ταινίες κλπ. Περισσότερη ενεργή παραμένει η σελίδα μας στο Facebook και το κανάλι μας στο Discord όπου και σας περιμένουμε για μια πρώτη γνωριμία και γενικές συζητήσεις.
Τέλος, συνίσταται να εξερευνείτε το blog στην Desktop έκδοση και με τον browser Opera, έτσι ώστε να σας είναι πιο εύχρηστο, χωρίς κάποια τυχόν παράλειψη περιεχομένου, όπως για παράδειγμα είναι τα λογότυπα των σειρών που σας μεταφέρουν σε αυτές με ένα κλικ, τα οποία και βρίσκονται στην αριστερή στήλη και έχοντας συνέχεια ενεργοποιημένο κάποιο vpn.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2016

Νέες Πληροφορίες Για Το Επερχόμενο Special Επεισόδιο + Νέο Artwork Για Το Digimon World Next Order

Δε ξέρω γιατί έτσι με τα νέα τις πρώτες μέρες του 2016. 
Δε πειράζει όμως, έφτασαν κάποια.

Αρχικά έχουμε ένα promotional art για το επερχόμενο game για PSV, Digimon World Next Order, από το περιοδικό Famitsu.
Να υπενθυμίσω πως θα κυκλοφορήσει στις 17 Μαρτίου.
Τώρα σε ότι αφορά την Digimon Adventure Tri. Το επίσημο site, ενημέρωσε τα profile των τριών νέων χαρακτήρων με πληροφορίες και εικόνες αυτών.
Το πιο ενδιαφέρον όμως σε αυτό είναι ότι η Meicoomon θεωρείται Digimon επιπέδου Champion ή αλλιώς "Μαχητής" σύμφωνα με την ελληνική μεταγλώττιση. Προσωπικά στο μυαλό μου έρχεται η Tailmon, γάτα και αυτή, μικρή σε μέγεθος για το επίπεδό της και με ενδιαφέρον μυστηριώδες παρελθόν.

Τέλος, έχουμε και κάποια νέα για το special επεισόδιο που θα προβληθεί στις 15 Ιανουαρίου.
Οι Hitomi Yoshida, Junya Enoki και Miho Awakawa ή αλλιώς οι voice actors των Mimi, T.K. και Meiko θα εμφανιστούν σε αυτή την προβολή.
Τα περιεχόμενα αυτού του special επεισοδίου δεν έχουν δημοσιευθεί αλλά το επίσημο site δείχνει πως του αρέσει να παίζει με τους fans λέγοντας:
 "Θα δούμε άραγε και κάποιο trailer μαζί με αυτό το επεισόδιο; Ίσως... θα πρέπει να το δείτε."
Βασισμένοι σε αυτό, λογικά τότε θα είναι που θα κυκλοφορήσει και το πρώτο trailer για την δεύτερη ταινία της Digimon Adventure Tri.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου