Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2016

[Vjump] Τεύχος Μαρτίου

Το νέο τεύχος του περιοδικού Vjump μας φέρνει νέα μόνο για το επερχόμενο παιχνίδι για PSV, Digimon World Next Order. Η εικόνα στα αριστερά δείχνει το πως θα είναι η κεντρική πόλη, ενώ ακριβώς από κάτω της φαίνονται τα 5 bonuses που θα πάρει κάποιος που θα προ παραγγείλει το παιχνίδι. Ακόμη πιο κάτω φαίνεται πως το περιοδικό κάνει δώρο 500 αντίτυπα του παιχνιδιού. 
Στα δεξιά πάλι βλέπουμε τον Shoutmon και τον Gumdramon.
Δεν γνωρίζω ακόμη εάν υπάρχει κάποια παραπάνω σελίδα του περιοδικού που να αναφέρεται στα Digimon. Όταν διαρρεύσουν καλύτερα scans των σελίδων θα ενημερώσω άμεσα αυτή εδώ την ανάρτηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου