Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Δευτέρα, 29 Φεβρουαρίου 2016

Digimon Adventure RPG (Game) Αναλυτικές Οδηγίες Εγκατάστασης


Ο φίλος μας και μεγάλος Digifun, George Helm, θέλοντας να μας κάνει να λατρέψουμε το game που έχει λατρέψει και ο ίδιος, δημιούργησε ένα αρχείο .pdf με αναλυτικές οδηγίες για την αποτελεσματική λειτουργία αυτού.
Το game για το οποίο μιλάμε είναι το Digimon Adventure RPG. Πρόκειται για ένα fanmade game του οποίου η πλοκή ακολουθεί επακριβώς αυτή της πρώτης σεζόν. 
Πάρτε μια μικρή γεύση με το παρακάτω video.
Για τις αναλυτικές οδηγίες εγκατάστασης, κατεβάστε το αρχείο .pdf από τον παρακάτω σύνδεσμο.


http://adf.ly/1XecZy

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου