Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2016

Ακύρωση Της Φιγούρας Kari και Angewomon

Η νέα φιγούρα της Angewomon και της Kari, ακυρώθηκε σε Βόρεια Αμερική και Ευρώπη, διότι θεωρήθηκε πως δεν είναι φιλική με τα παιδιά. Εδώ που τα λέμε, ίσως να ξεφεύγει αρκετά. Προσωπικά το fanservice στα Digimon το απεχθάνομαι και δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση τέτοιου είδους υπερβολές. Δείτε και μόνοι σας στις παρακάτω εικόνες για τι πράμα μιλάμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου