Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου 2016

[Nico Nico] Νέα Special Μετάδοση + [Digimon World Next Order] Νέα Screenshots

Μεταμεσονύχτια ανάρτηση απόψε, αλλά τι να κάνουμε αν είναι η μοναδική ώρα της συγκεκριμένης εβδομάδας που έχω χρόνο για να γράψω. 
Συγκλονιστικά νέα δεν έχουμε, αλλά είναι τουλάχιστον άξια αναφοράς. 

Αρχικά, η επόμενη special προβολή που θα κάνει το κανάλι Nico Nico για την Digimon Adventure Tri θα είναι στις 3 Μαρτίου, όπου επίσης θα έχουν ως καλεσμένο τον ηθοποιό που κάνει την φωνή του Tai. Τότε θα δούμε και περισσότερες πληροφορίες για την επερχόμενη ταινία.

Και τέλος, κάποια νέα screenshot από το επερχόμενο παιχνίδι για PSV, Digimon World Next Order.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου