Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Από το 2019 και ύστερα το blog παραμένει ανενεργό στην δημοσίευση νέων και ενημερώνεται μόνο σε ότι αφορά τηλεοπτικό υλικό, δηλαδή σειρές anime, ταινίες κλπ. Περισσότερη ενεργή παραμένει η σελίδα μας στο Facebook και το κανάλι μας στο Discord όπου και σας περιμένουμε για μια πρώτη γνωριμία και γενικές συζητήσεις.
Τέλος, συνίσταται να εξερευνείτε το blog στην Desktop έκδοση και με τον browser Opera, έτσι ώστε να σας είναι πιο εύχρηστο, χωρίς κάποια τυχόν παράλειψη περιεχομένου, όπως για παράδειγμα είναι τα λογότυπα των σειρών που σας μεταφέρουν σε αυτές με ένα κλικ, τα οποία και βρίσκονται στην αριστερή στήλη και έχοντας συνέχεια ενεργοποιημένο κάποιο vpn.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016

Νέο Trailer Της Digimon Adventure Tri + Πολλά Άλλα Νέα

Πω-πω-πω. Από που να αρχίσω και που να τελειώσω. Να πω πρώτα για το νέο trailer ή για όλα τα υπόλοιπα. Εχμμ, ξεκινάμε με το νέο trailer της δεύτερης ταινίας της Digimon Adventure Tri.
Δυνατά Spoilers παρακάτω:
Πριν λίγες ώρες, στην special μετάδοση του καναλιού Nico Nico, αποκαλύφθηκε το νέο trailer, όπως ακόμη και κάποια άλλα νέα. Και αφού καλά καλά το είδατε, προχωράμε με όλα τα υπόλοιπα.
Τα ιαματικά λουτρά του Τόκιο, Ooedo Onsen, θα παίξουν και αυτά τον ρόλο τους στην επερχόμενη ταινία.
Και κάποιες εικόνες από την μεγάλη πρεμιέρα της ταινίας.
Επίσης το επίσημο εξώφυλλό της αποκαλύφθηκε.

Και στο παρακάτω βίντεο σας έχω τα 6 πρώτα λεπτά αυτής.
Πάμε τώρα και στα υπόλοιπα που δεν αφορούν την ταινία.
Η Meikuumon θα είναι διαθέσιμη σε DLC για το επερχόμενο παιχνίδι με τίτλο Digimon World Next Order.
Η Bandai Namco της Αμερικής ανέβασε ένα βίντεο στο επίσημο κανάλι της στο Youtube, ευχαριστώντας όλους εμάς του fans που συμμετείχαμε στην εκστρατεία που έγινε για να κυκλοφορήσουν περισσότερα παιχνίδια Digimon παγκοσμίως. Εμείς τώρα, μετά την κυκλοφορία του Digimon Story Cyber Sleuth ελπίζουμε και στην κυκλοφορία του Digimon World Next Order.
Επίσης, το ηλεκτρονικό κατάστημα της Bandai ανακοίνωσε πως θα κυκλοφορήσει το Digivice D-3, όπως γίνεται αυτό στη γενετική μεταμόρφωση του Paildramon. Θα είναι διαθέσιμο τον Ιούλιο και θα κοστίζει περίπου 80 ευρώ.

Άλλη μια έκπληξη ήταν και το νέο trailer του επερχόμενου παιχνιδιού για smartphones, Digimon Linkz. Απολαύστε το με αγγλικούς υπότιτλους.
Τέλος για απόψε, το περιοδικό Animedia, στο νέο τεύχος του μας παρουσιάζει κάποιες νέες εικόνες που σχετίζονται με την Digimon Adventure Tri.
Στη πρώτη, εμφανίζονται τα αγόρια μας, με λευκά κουστούμια για την Λευκή Ημέρα*.

Και άλλο ένα art από τον Kuwahara Souta.
*H Λευκή Ημέρα: Είναι στις 14 Μαρτίου και έχει ως σκοπό τα ευχαριστήρια δώρα των αγοριών προς τα κορίτσια που τους έδωσαν σοκολάτες την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

3 σχόλια :