Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Τρίτη, 15 Μαρτίου 2016

Εκπομπή Με Το Behind The Scenes Της Digimon Adventure Tri + Box Office Της "Αποφασιστικότητα"

Και αφού αρχίζουμε να ηρεμούμε μετά την δεύτερη ταινία της Digimon Adventure Tri, πάμε να δούμε τι νέο έχουμε σιγά σιγά.

Το κανάλι NHK WORLD απόψε θα μεταδώσει μια εκπομπή σχετικά με το behind the scenes της Adventure Tri. Όταν θα έχουμε νεότερα θα ενημερωθείτε εννοείται.

Και τώρα κάτι σχετικά με το box office της νέας ταινίας.
Δυστυχώς, δεν ήταν μέσα στις top 10, που σημαίνει πως δεν έχουμε και ακριβής πληροφορίες. Μέσα στο Σαββατοκύριακο, ήρθε στην 11η θέση αποσπώντας περίπου 40.000.000 - 44.000.000 Yen, δηλαδή περίπου 315.000 - 350.000 ευρώ. Η ταινία προβλήθηκε σε 10 κινηματογράφους, χωρίς να υπάρχει στην είσοδο τους η ταινία σε bluray προς πώληση. Έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα συνεχιστούν οι πωλήσεις και όταν θα υπάρξουν περισσότερες πληροφορίες θα υπάρχει και σχετική ενημέρωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου