Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Τρίτη, 29 Μαρτίου 2016

Άλλη Μία Βδομάδα Προβολών Για Την Ταινία "Αποφασιστικότητα" + Νέες Πληροφορίες Για Την Κυκλοφορία Δύο Κομματιών

Χάρης τις απίστευτες πωλήσεις εισιτηρίων της δεύτερης ταινίας της Digimon Adventure Tri, "Αποφασιστικότητα" (όπου στην πρώτη εβδομάδα της ξεπέρασε τα νούμερα που κρατούσε η προηγούμενη ταινία), θα έχει άλλη μία βδομάδα προβολών, δηλαδή 4 αντί για 3 στο σύνολο, με κάποια επιπλέον bonuses.
Δείτε παρακάτω και μια κάρτα από τον σχεδιαστή χαρακτήρων Atsuya Uki, όπου φαίνεται η Mimi και η Meiko, ντυμένες μαζορέτες.
Τα κομμάτια "Brave Heart" και "I Wish" στην έκδοση της Adventure Tri, θα έχουν μαζί με την κυκλοφορία τους σε CD και μουσικά video.
Να υπενθυμίσω πως θα κυκλοφορήσουν στη 1 Ιουνίου, στην αξία των 8.65 ευρώ περίπου (1.100 Yen) το καθ' ένα.
Προς στιγμήν δεν γνωρίζουμε αν θα περιλαμβάνεται κάτι εκτός απ' το κομμάτι και το μουσικό video μέσα στη συσκευασία κάθε κομματιού.
Και για όσους ενδιαφέρονται να τα προ παραγγείλουν, ορίστε τα links:

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου