Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Σάββατο, 12 Μαρτίου 2016

Digimon Adventure Tri Chapter 2: Determination Με Ελληνικούς Υπότιτλους

Η δεύτερη ταινία της Digimon Adventure Tri με τίτλο "Αποφασιστηκότητα" είναι πλέον κοντά σας με ελληνικούς υπότιτλους από την Anime World Greek Subs.

Συντελεστές
Mετάφραση: Andy777 | ZaneX
Διορθώσεις: Andy777 | ZaneX | Zetto
Στοιχειοθέτηση: Tenma
Καραόκε: Tenma
Κωδικοποίηση: Tenma


Επεισόδιο 5

Επεισόδιο 6

Επεισόδιο 7
Επεισόδιο 8


Μπορείτε πολύ εύκολα να μεταβείτε στην ανάρτηση με τις ταινίες της Digimon Adventure Tri, πατώντας πάνω στο λογότυπό της στο αριστερό μέρος του blog.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου