Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Σάββατο, 12 Μαρτίου 2016

[Digimon Adventure Tri] Chapter 3: "Confession/Εξομολόγηση" Πρώτες Πληροφορίες

Και πριν καλά καλά προλάβουμε να απολαύσουμε την δεύτερη ταινία της Digimon Adventure Tri, ήρθαν κιόλας τα πρώτα νέα για την τρίτη ταινία. 
Η τρίτη ταινία με τίτλο "Εξομολόγηση" θα κυκλοφορήσει στις 24 Σεπτεμβρίου του 2016 και η αφίσα της διέρρευσε κιόλας.
Μπορώ να διακρίνω των HerculesKabuterimon με τον Izzy πάνω του, αλλά και τον T.K. με το Patamon. Ακόμη γνωρίζουμε μέσω μιας ξένης σελίδας πως η τρίτη ταινία θα είναι αρκετά λυπητερή. Τα υπόλοιπα συμπεράσματα δικά σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου