Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Παρασκευή, 11 Μαρτίου 2016

Digimon Adventure Tri Ketsui Με Αγγλικούς Υπότιτλους

Επιτέλους, η μεγάλη στιγμή έφτασε. Τα 4 επόμενα επεισόδια της Digimon Adventure Tri, ή αλλιώς η δεύτερη ταινία της Digimon Adventure Tri είναι κοντά μας. Δεν θα φλυαρήσω. Ορίστε τα επεισόδια στα παρακάτω links υπό μορφή torrent με αγγλικούς υπότιτλους. 
Θα υπάρχει άμεση ενημέρωση για οτιδήποτε νεότερο, ενώ οι σύνδεσμοι θα αντικατασταθούν όταν κυκλοφορήσουν τα επεισόδια από την Anime World Greek Subs.
Μείνετε συντονισμένοι.


Επεισόδιο 6

Επεισόδιο 7

Επεισόδιο 8

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου