Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Τρίτη, 1 Μαρτίου 2016

Νέα Για Το Digimon Linkz + Υποτιτλισμένα Cutscenes Του Digimon World RE: Digitize Decode

Μια ηλεκτρονική ιστοσελίδα που ειδικεύεται στη διαφήμιση προ-εγγραφών για εφαρμογές smartophone, πρόσθεσε πρόσφατα εικόνες από το επερχόμενο game, Digimon Linkz.
Δώστε έμφαση στην παρακάτω εικόνα και πιο συγκεκριμένα στο background της. Τι μπορεί να είναι άραγε; Θα μπορούσε να είναι κάποιο νέο Digimon;
Προς στιγμήν, 21.000 άτομα έχουν προ-εγγραφεί για την iOS έκδοση του Digimon Linkz. Παρ' όλα αυτά, δεν έχουμε μια συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας, παρά μόνο το ότι θα είναι διαθέσιμο μέσα στο φετινό έτος.

Η ομάδα που είχε κάνει το αγγλικό patch για το Digimon World RE: Digitize, είχε δηλώσει πως θα κάνει το ίδιο και για το Digimon World RE: Digitize Decode το οποίο είναι για 3DS. Αν και η δυσκολία για να γίνει αυτό είναι τεράστια, μας έχουν υποτιτλίσει προς στιγμήν κάποια video από το game. Απολαύστε.
Και για τους gamers του Digimon Story Cyber Sleuth, ρίξτε μια ματιά στο παρακάτω video, που δίνει κάποια στοιχεία για το πως μπορεί να βρίσκεται η Mirei σε διαφορετικά σύμπαντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου