Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2016

Η Κυκλοφορία Του Digimon LinkZ + Πληροφορίες Για DLC Του Digimon World Next Order

Μετά από τόσες μέρες, επιτέλους έχουμε κάποια νέα. Αλήθεια, τέτοια κενά  νέων με σκοτώνουν. 
Ξεκινάμε με το ότι το Digimon LinkZ κυκλοφόρησε στην Ιαπωνία εχθές για iOS και Android.
Προς στιγμήν πάντως, το παιχνίδι ακόμη εξελίσσεται, είναι free to play και θα υπάρχουν αντικείμενα που θα αγοράζονται με κανονικά χρήματα.
Έτσι είναι το κεντρικό menu:
Ενώ επίσης υπάρχει λίγο ακόμη promotional υλικό.

Πάμε τώρα σε κάτι άλλο που αφορά το Digimon World Next Order. Μέσω DLC μπορεί να αποκτηθεί η Meicoomon και αφού ολοκληρωθεί το Quest της, σύμφωνα με το νέο video που ανέβηκε στην επίσημη σελίδα του παιχνιδιού. Το ενδιαφέρον σε αυτό είναι πως η Meicoomon χρησιμοποιεί επιθέσεις σκοταδιού. Σημαίνει κάτι άραγε και για την εξέλιξη της πλοκής της Digimon Adventure Tri;

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου