Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2016

Digimon Tamers Με Ελληνική Μεταγλώττιση (Επεισόδια 44 (μισό) και 47)

Μετά από αρκετό καιρό έχουμε επιτέλους ένα και μισό νέα επεισόδια. Ο Director_Stelios rip-άρε αυτά τα επεισόδια για εμάς από τις VHS του. Αυτά τα επεισόδια είναι τα 44 (μισό) και το 47.
Ερχόμαστε ένα βήμα ακόμα πιο κοντά στην ολοκλήρωση και αυτής της σεζόν, αφού απομένουν 7 ολόκληρα επεισόδια και άλλα 3 μισά. Καλή απόλαυση.


Επεισόδιο 44 (Δεύτερο Μισό): 
http://adf.ly/1Yr2Aw

Επεισόδιο 47: Το Άνοιγμα Της Καινούριας Μηχανής
http://adf.ly/1YrIgh

Κάθε φορά που είναι διαθέσιμα νέα επεισόδια, θα υπάρχει αντίστοιχη νέα ανάρτηση με αυτά, ενώ ταυτόχρονα θα προστίθενται και στο άρθρο που βρίσκονται όλα τα επεισόδια μαζί, μπορώντας να μεταβείτε πολύ εύκολα σε αυτό πατώντας πάνω στο logo της τρίτης σεζόν, Digimon Tamers, στο αριστερό μέρος του blog.

2 σχόλια :

 1. kanete la8os. 7 oloklhra menoun:
  08, 09, 14, 19, 24, 46, 48

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Με συγχωρείς για την απροσεξία μου και ευχαριστώ για την παρατήρηση.

   Διαγραφή