Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Δευτέρα, 7 Μαρτίου 2016

[New Type] Τεύχος Μαΐου + Επέτειος Των Digimon + Νέο Update Στο Cyber Sleuth + Νέος Λούτρινος Agumon Για PC

Σήμερα 7-3-16 είναι η επέτειος των Digimon. Πριν από 17 χρόνια, σαν σήμερα έπαιξε για πρώτη φορά η σειρά Digimon Adventure στην τηλεόραση, ενώ σαν χθες προβλήθηκε η ταινία Digimon Adventure. Σήμερα, τα Digimon συνεχίζουν δυναμικά με ένα τόνο προϊόντων και μια ολόφρεσκη νέα σεζόν που εκτυλίσσει την συνέχεια των περιπετειών των αγαπημένων μας ηρώων.
Στις 10 Μαρτίου θα είναι διαθέσιμο παγκοσμίως ένα νέο update του Digimon Story Cyber Sleuth για PS4 και PSV, όπου θα περιέχει νέες μορφές των Digimon. Λογικά οι fan των Savers θα πετάν απ' την χαρά τους.

ShineGreymon Burst Mode
MirageGaogamon Burst Mode
Rosemon Burst Mode
Ravemon Burst Mode
Valkyrimon
Darkdramon
Chaosmon
Και παρακάτω μπορείτε να δείτε τον λούτρινο Agumon για PC που είχαν δείξει στην special εκπομπή του Nico Nico για την Adventure Tri.
Θα κοστίζει 45 ευρώ περίπου (5,616 Yen) και θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο του 2016.

Τέλος για σήμερα, το τεύχος Μαΐου του περιοδικού New Type εμπεριέχει τις συνεντεύξεις του Miyazaki Ayumi και της AiM. Η ιστορία πίσω από τους καλλιτέχνες που τραγούδησαν πάρα πολλές επιτυχίες των Digimon. Ακόμη θα υπάρχουν και νέες εικόνες των κοριτσιών μας από την Adventure Tri. (Όταν δημοσιευθούν περισσότερα θα ενημερώσω την παρών ανάρτηση.)

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου