Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Πέμπτη, 3 Μαρτίου 2016

Η Special Μετάδοση Του Nico Nico Για Την Digimon Adventure Tri + [G.E.M] Νέα Φιγούρα Koromon

Απόψε είχαμε άλλη μια special μετάδοση του καναλιού Nico Nico σχετικά με την Digimon Adventure Tri. Εκεί παρευρίσκονταν οι Natsuki Hanae, Mutsumi Tamura, Hitomi Yoshida, οι οποίοι είναι αυτοί που χαρίζουν τις φωνές τους αντίστοιχα στους Tai, Izzy και Mimi.
Στην αρχή τους έβαλαν να διαγωνιστούν στο ποιος μπορεί να ζωγραφίσει καλύτερα τον Agumon να φοράει ένα Yukata.
Μετά από αυτό μας έδειξαν το Ooedo Onsen Park της Odaiba το οποίο θα υπάρχει και στην δεύτερη ταινία. 
Στη συνέχεια ακολούθησε ένα παιχνίδι στο οποίο δύο μασκότ ντυμένοι Agumon και Gabumon έπρεπε να νικήσουν ένα Kuwagamon πετώντας του χάρτινες μπάλες.
Αμέσως μετά ακολούθησε η παρουσίαση κάποιων προϊόντων, όπως και του Digimon World Next Order.


Και στο τέλος, αφού έπαιξαν και πάλι τα πρώτα λεπτά της δεύτερης ταινίας, δεν την έκοψαν και την άφησαν να συνεχιστεί για λίγο ακόμα όπου φάνηκε μια σκηνή στο Onsen Park.

Και τώρα πάμε στην παρουσίαση της φιγούρας του Koromon από την σειρά φιγούρων G.E.M.
Η προ παραγγελία της θα ξεκινήσει στις 3 Μαρτίου και θα εμπεριέχει 8 κομμάτια που είναι παρμένα από την πρώτη ταινία και από το επεισόδιο 21 της πρώτης σεζόν, Digimon Adventure. Η τιμή θα είναι στα 32 ευρώ περίπου (3.996 Yen) και η ημερομηνία κυκλοφορίας της δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη. Απολαύστε το παρακάτω υλικό των φωτογραφιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου