Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Σάββατο, 2 Απριλίου 2016

[Digimon Adventure Tri] Η Πραγματική Αφίσα Της Τρίτης Ταινίας Με Τίτλο "Εξομολόγηση"

Οκ, μετά το πρωταπριλιάτικο αστείο της Toei, έρχεται η πραγματική νέα αφίσα της τρίτης ταινίας της Digimon Adventure Tri με τίτλο "Εξομολόγηση".
Η ταινία θα προβληθεί στις 24 Σεπτεμβρίου του 2016 και θα κυκλοφορήσει σε Bluray/DVD στις 2 Νοεμβρίου. Τέλος, αναβλήθηκε η κυκλοφορία του Bluray της κινηματογραφικής έκδοσης της δεύτερης ταινίας με τίτλο "Αποφασιστικότητα", λόγο του κατασκευαστή του και μεταφέρθηκε στις 24 Σεπτεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου