Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Πέμπτη, 14 Απριλίου 2016

Ψάχνοντας Νέο Μέλος Για Την Παρέα Μας + Ανάλυση Της Νέας Έκδοσης Του Digimon World Next Order

Σήμερα προστέθηκε το πολυαναμενόμενο νέο update του Digimon World Next Order, που ενημερώνει το παιχνίδι στην έκδοση 1.02 και έχει σκοπό να διορθώσει bugs και gameplay. Με αυτό το update οι παίχτες για να προχωρήσουν στο νέο σενάριο πρέπει να έχουν στην πόλη τους το Numemon, το Scumon και το Platinum Scumon, ο πληθυσμός της πόλης να είναι τουλάχιστον 100 και να έχουν νικήσει τον Armageddemon. Επίσης ενημερώνεται το "Different Dimension  Box" στο σπίτι του Jijimon, ώστε οι παίχτες να μπορούν να δώσουν τρεις μάχες την μέρα μέσω internet χρησιμοποιώντας τα του παιχνιδιού LCD Virtual Pets, αντί για μία που ήταν αρχικά. Τέλος, ο μέγιστος αριθμός των building materials που μπορεί να κρατά ο παίχτης έγινε 200 από 100.

Πιο αναλυτικά τα bugs που διορθώθηκαν είναι τα εξής:
  • Η μεταφορά των παιχτών έξω από τα όρια του χάρτη μετά την μάχη τους στο Logic Volcano.
  • Η απότομη αύξηση της διάρκειας ζωής του συντροφικού Digimon που είχε ως αποτέλεσμα τα υπόλοιπα να μένουν πίσω.
  • Η τυχαία απενεργοποίηση της επιλογής "Rest" όταν κατασκήνωνες.
  • Την μη εμφάνιση των στοιχείων LCD των Digimon όταν έπασχαν από το status effect "Flat".  (Αυτό είναι ένα στοιχείο LCD για να καταλάβετε.)
  • Ένα bug που δεν άφηνε τους παίχτες να παραλάβουν το δεύτερο αντικείμενο από τα δύο, εφόσον είναι ίδια και έχουν βρεθεί μετά από μάχη.
  • Διάφορα άλλα θέματα.
Μετά το update, η κύρια οθόνη εισαγωγής θα αλλάξει από ηλιόλουστη σε σούρουπο και η έκδοση του παιχνιδιού θα αλλάξει κάτω δεξιά.

Πάμε τώρα σε κάτι άλλο που αφορά όλους μας.
Το blog και η σελίδα μας στο facebook "Ο Δικός Μας Ψηφιακός Κόσμος - Hellenic Digimon Fanpage"ενδιαφέρεται για νέα μέλη που θα προστεθούν στην παρέα μας. Δυστυχώς λόγο προσωπικών υποχρεώσεων των τριών βασικών διαχειριστών της σελίδας, συμπεριλαμβανομένου και εμένα, η ενημέρωση της σελίδας γίνεται δύσκολα, αφού συμβαίνει εις βάρος των προσωπικών μας φόρτων. Επίσης, το ίδιο συμβαίνει και με το blog, που το έχω αναλάβει εξ ολοκλήρου μόνος μου. Πιο συγκεκριμένα, στο blog ενδιαφέρομαι για έναν συνεργάτη που θα έχει ως αποκλειστική υποχρέωση την ανάρτηση των νέων των παιχνιδιών Digimon Masters Online και Digimon Heroes ή ότι άλλο συμφωνήσουμε μεταξύ μας. Παράλληλα και εφόσον το επιθυμεί και ο ίδιος, θα μπορούσε να αναρτά στην σελίδα μας στο facebook διάφορα θέματα που του αρέσουν σχετικά με τα Digimon, πόσο μάλλον να εμπλουτίζει το album "Εγκυκλοπαίδεια Digimon", ενώ επίσης να βοηθά και με την προώθηση της σελίδας.
Κλείνοντας λοιπόν, θα χαρούμε πάρα πολύ, εγώ και οι συνδιαχειριστές μου να δούμε το ενδιαφέρον σας για αυτή την θέση, θα θέλαμε να επικοινωνήσετε μαζί μας με ένα μήνυμα στο facebook και να συζητήσουμε σχετικά με αυτό.
Σας περιμένουμε στην παρέα μας.
Σας ευχαριστώ όλους και μόνο που διαβάσατε το επιπλέον θέμα της ανάρτησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου