Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Δευτέρα, 25 Απριλίου 2016

Πληροφορίες Για Την Νέα Φιγούρα Της Ruki Και Της Renamon

Η νέα φιγούρα της Ruki και της Renamon από την σειρά φιγούρων G.E.M. της Megahouse, θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Bandai.
Η τιμή της είναι στα 58 ευρώ περίπου (δηλαδή 7.344 Yen), οι προ παραγγελίες θα ξεκινήσουν στις 20 Μαΐου, ενώ η κυκλοφορία της θα είναι μέσα στον Οκτώβριο του 2016.

Τέλος, έχουμε άλλη μια εικόνα από το περιοδικό Vjump που φανερώνει τις φιγούρες του Beelzebumon και του Impmon της σειράς G.E.M.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου