Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Πέμπτη, 21 Απριλίου 2016

[Vjump] Τεύχος Ιουνίου

Το νέο τεύχος του περιοδικού Vjump αποκαλύπτει τις χρωματιστές φιγούρες που ήδη είχαν ανακοινωθεί παλιότερα, οι οποίες είναι, η Mimi και η Lilymon, ο Impmon και ο Beelzebumon. Το δεύτερο ζευγάρι φιγούρων θα έχει τις πρώτες προ παραγγελίες του από τον Μάιο, ενώ το πρώτο από τον Αύγουστο. Η ακριβώς τιμή και ημερομηνία κυκλοφορίας τους, θα ανακοινωθεί σύντομα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου