Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Παρασκευή, 8 Απριλίου 2016

Αντίο Wada Kouji + Νέα Για Την Digimon Adventure Tri

Αν και πέρασαν αρκετές μέρες χωρίς κάποια ουσιαστικά νέα για τα Digimon, έφτασαν τα χειρότερα που θα μπορούσαν να φτάσουν.
Ο λατρεμένος μας καλλιτέχνης, ο άνθρωπος που μας έκανε να τον αγαπήσουμε μέσα από τα κομμάτια του, το άτομο που μας δίδαξε για το πως να στεκόμαστε στα πόδια μας απέναντι σε κάθε δυσκολία, έχασε την μάχη με τον καρκίνο την Κυριακή 3 Απριλίου, στα 42 του χρόνια.
Η οικογένεια του θέλησε να κρατήσει σε κλειστό κύκλο                                την είδηση για τον θάνατό του.
Ο Wada Kouji, μετά από μια μακροχρόνια μάχη και μετά από μια περίοδο ύφεσης των τελευταίων δύο ετών, δεν τα κατάφερε τελικά.
Στιγμάτισε τις νεανικές μας ψυχές και θα μείνει για πάντα βαθιά μέσα στις μνήμες μας. Μπορεί να μεγαλώσαμε με τα κομμάτια αυτά μεταγλωττισμένα στα ελληνικά, αλλά σίγουρα έχουμε ακούσει και τα Ιαπωνικά, σίγουρα έχουμε ακούσει την original έκδοση του "Butter-Fly".
Το 2003 διαγνώσθηκε ότι υπάρχει ένας κακοήθης όγκος στον φάρυγγα του. Μετά από μια σειρά χημειοθεραπειών και χειρουργείων βγαίνει εκτός κινδύνου αφού είχε ανακάμψει ολοκληρωτικά. Το 2011 δυστυχώς βάζει την καριέρα του σε αναμονή, μετά την διάγνωση που έδειχνε ότι πάσχει από καρκίνο στον άνω φάρυγγα. Το 2013, καταφέρνει και επιστρέφει πίσω μετά από 2 χρόνια δύσκολου αγώνα.
Επιστρέφει, φέρνοντας μαζί του συναυλίες και νέα κομμάτια που ακούσαμε μέχρι προσφάτως στην δεύτερη ταινία της Digimon Adventure Tri, "Αποφασιστικότητα".
Αλλά απ' ότι φάνηκε στο τέλος, δεν είχε ξεφύγει εντελώς από την "παλιαρρώστια". 
Καλό παράδεισο Wada Kouji, αναπαύσου εν ειρήνη!

Το πρακτορείο του Wada, Solid Vox, θα διοργανώσει ένα event προς τιμήν του μέσα στο δεύτερο μισό του Απρίλη, στο Τόκιο.

Πάμε να δούμε και κάτι διαφορετικό τώρα μήπως και ανεβούμε λίγο ψυχολογικά.
Το νέο τεύχος του περιοδικού Animedia θα έχει αποκλειστικά σχόλια του παραγωγού της Adventure Tri, όπως και επίσης μια νέα εικόνα της Mimi και της Meiko, ντυμένες μαζορέτες.
Το κατάστημα Animate, θα ντυθεί αποκλειστικά με θέμα την Digimon Adventure Tri και θα ονομαστεί "Digimon Tri.Shop in Ikebukuro P'PARCO" από τις 12 Μαΐου μέχρι και την 1 Ιουνίου, ενώ επίσης θα είναι διαθέσιμα κάποια αποκλειστικά προϊόντα. Όταν μάθουμε νεότερα θα σας ενημερώσω.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου