Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Δευτέρα, 30 Μαΐου 2016

[Blu-Ray] Digimon Adventure 02 Με Ελληνική Μεταγλώττιση (Επεισόδια 12-21)

Αυτή τη φορά, 10 νέα Blu-Ray επεισόδια της Digimon Adventure 02 σας περιμένουν να τα κατεβάσετε. Αποφάσισα να ανεβάσω τόσα πολλά ώστε να είναι ολόκληρο προς στιγμήν το arc με τον Άρχοντα των Digimon. Μαζί έρχεται και το 3ο special AMV με τον Cody και τον Armadillomon. Μέχρι τα επόμενα, καλή σας απόλαυση.


[Blu-Ray] Επεισόδιο 12: Μονομαχία στο Ελ-Ντίτζιμον

[Blu-Ray] Επεισόδιο 13: Το κλάμα του Dagomon

[Blu-Ray] Επεισόδιο 14: Shurimon ο γοργός πολεμιστής

[Blu-Ray] Επεισόδιο 15: Η πολεμική τέχνη του Shurimon

[Blu-Ray] Επεισόδιο 16: Submarinmon Απόδραση από τον βυθό

[Blu-Ray] Επεισόδιο 17: Μνήμες της Odaiba

[Blu-Ray] Επεισόδιο 18: Η βάση του Άρχοντα των Digimon

[Blu-Ray] Επεισόδιο 19: Ηimeramon, το συνθετικό τέρας

[Blu-Ray] Επεισόδιο 20: Η θαυματουργή μεταμόρφωση Gold Magnamon

[Blu-Ray] Επεισόδιο 21: Αντίο Ken


Εικόνα
Και παρακάτω το special που αποτελεί το menu του δεύτερου δίσκου Blu-Ray:


Κάθε φορά που θα ετοιμάζονται νέα επεισόδια, θα υπάρχει και αντίστοιχη νέα ανάρτηση με αυτά, ενώ ταυτόχρονα θα προστίθενται και στο άρθρο που βρίσκονται όλα τα επεισόδια μαζί, μπορώντας να μεταβείτε πολύ εύκολα σε αυτό πατώντας πάνω στο logo της δεύτερης σεζόν, Digimon Adventure 02, στο αριστερό μέρος του blog.

1 σχόλιο :

  1. ευχαριστω στο επεισοδιο 15 απο το 13:50 και μετα αρχιζει και μιλαει πιο γρηγορα απο οτι πρεπει θα σεενημερωσω αν εχει γινει και στα αλλα επεισοδια τπτ τετοιο και παλι ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή