Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Πέμπτη, 26 Μαΐου 2016

[Blu-Ray] Digimon Adventure 02 Με Ελληνική Μεταγλώττιση (Επεισόδια 5-11)

Τα επόμενα 7 Blu-Ray επεισόδια της Digimon Adventure 02 είναι έτοιμα και σας περιμένουν να τα κατεβάσετε. Μαζί έρχεται και το 2ο special AMV με την Yolei και τον Hawkmon. Τα επόμενα θα ανέβουν με το που ετοιμαστούν, χωρίς να υπάρχουν περιττές χρονοτριβές. Μέχρι τότε, καλή απόλαυση.

[Blu-Ray] Επεισόδιο 5: Γκρεμίστε τους πύργους του Σκότους

[Blu-Ray] Επεισόδιο 6: Ένα επικίνδυνο πικνίκ

[Blu-Ray] Επεισόδιο 7: Οι φωτογραφίες της Κάρι

[Blu-Ray] Επεισόδιο 8: Η μοναξιά του άρχοντα των digimon

[Blu-Ray] Επεισόδιο 9: Το βραχιόλι του μίσους έχει δύναμη μαγική

[Blu-Ray] Επεισόδιο 10: O MetalGreymon επιτίθεται

[Blu-Ray] Επεισόδιο 11: Lighdramon, o γαλάζιος κεραυνός
http://adf.ly/1adbbr


Εικόνα
Και παρακάτω το special που αποτελεί το menu του δεύτερου δίσκου Blu-Ray:
Digimon Adventure Disk 2 Special Yolei & Hawkmon (AMV)


Κάθε φορά που θα ετοιμάζονται νέα επεισόδια, θα υπάρχει και αντίστοιχη νέα ανάρτηση με αυτά, ενώ ταυτόχρονα θα προστίθενται και στο άρθρο που βρίσκονται όλα τα επεισόδια μαζί, μπορώντας να μεταβείτε πολύ εύκολα σε αυτό πατώντας πάνω στο logo της δεύτερης σεζόν, Digimon Adventure 02, στο αριστερό μέρος του blog.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου