Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Σάββατο, 28 Μαΐου 2016

[Digimon Adventure Tri] Νέο Trailer Της Τρίτης Ταινίας "Εξομολόγηση" + Τελευταίες Φιγούρες Της Σειράς G.E.M.

Επιτέλους, το πρώτο trailer για την τρίτη ταινία της Digimon  Adventure Tri με τίτλο "Εξομολόγηση", είναι κοντά μας. Απολαύστε το παρακάτω.

Στο trailer φαίνεται η νέα μορφή της Meicoomon να μάχεται με τον Greymon, τα εκλεκτά παιδιά να ταξιδεύουν στον Ψηφιακό Κόσμο αλλά και το Digivice και το τερματικό του Ken. Τέλος, ένα αγαπημένο μας Digimon δείχνει να έχει μολυνθεί από τον ιό.

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε την μετάφραση των όσων λέγονται.

Tai: "Εάν περιμένουμε..."
Tai: "Εάν περιμένουμε να κάνουμε κάτι 'κάποια μέρα', θα έχουμε ενηλικιωθεί πριν καν το                            καταλάβουμε"
DIGIMON ADVENTURE TRI, ΚΕΦΑΛΑΙΟ 3, "ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ"
Mat: "Εάν περισσότεροι από εμάς καταφέρουν να φτάσουν το Super επίπεδο, δεν θα έχουμε πλέον               την ανάγκη να βασιζόμαστε στον Omnimon... Ίσως να ήταν ευκολότερο και για εσάς..."
Patamon: "T.K.. Έχω μολυνθεί, σωστά;"
Nishijima: "Πως μπορείς να ψεύδεσαι στα παιδιά με αυτόν τον τρόπο;"
Himekawa: "Θα ήταν καλύτερα με το να ήμουν έντιμη σε όλα;"
Tai: "Επειδή είναι αντίθετος με όλους μας."
Mimi: "Tsundere; Tsundere;"
Mat: "ΟΧΙ. Αλήθεια, το κάνουμε πάλι αυτό;"
Izzy: "Δεν είναι πλέον μόνο ο Ψηφιακός Κόσμος που εμπλέκεται με την μόλυνση."
T.K.: "Δεν με νοιάζει ποιος ευθύνεται, ή ποιος πρέπει να κατηγορηθεί. Με νοιάζει το τι πρέπει να                  κάνουμε από 'δώ και πέρα. Και το τι πρέπει να κάνουμε είναι..."
??: "Δεν θα σας αφήσω να περάσετε. Σίγουρα δεν πρόκειται να σας αφήσω."
Himekawa: "Η δύναμη των εμβλημάτων που κατέχεται."
Sora: "Εμείς και τα Digimon μας είμαστε ιδιαίτεροι. Πάντα συνδεόμασταν μεταξύ μας. Οτιδήποτε κι            αν γινόταν."
Meiko: "..."
Sora: "Αυτό πιστεύω."
Izzy: "Tai... Εμπρός, πάμε."

Απ' ότι φαίνεται, πρόκειται για μια συγκλονιστική ταινία. Πάμε όμως τώρα σε κάτι που αφορά την σειρά φιγούρων G.E.M. και θα χαροποιήσει ιδιαίτερα τους fans της Digimon Adventure 02. Ανακοινώθηκε η φιγούρα του Davis και του Veemon κι αυτή τη στιγμή είναι υπό κατασκευή. Όσο για την φιγούρα του Takato και του Guilmon θα κυκλοφορήσει τον Χειμώνα του 2016, ενώ η τιμή της θα ανακοινωθεί στο κοντινό μέλλον.
Περισσότερες εικόνες παρακάτω.
\

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου