Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Τρίτη, 31 Μαΐου 2016

[Εκδήλωση] Digimon Celebration 02


Η εκδήλωση Digimon Celebration θα διεξαχθεί και φέτος, με θέμα την δεύτερη σεζόν, Digimon Adventure 02. Η διήμερη εκδήλωση θα γίνει 26-27 Αυγούστου στο Victory Pointe Gaming Lounge του Πίτσμπεργκ, στη Πενσιλβανία, όπου έγινε και η πρώτη.

Την πρώτη ημέρα, Παρασκευή 26 Αυγούστου, θα είναι θεωρητικά η εισαγωγική μέρα για την επόμενη, όπου θα υπάρχουν φαγητά με θέμα τα Digimon, διάφορα παιχνίδια και θα ολοκληρωθεί με την προβολή μιας ταινίας, που δεν γνωρίζουμε ακόμα ποια θα είναι.

Την δεύτερη ημέρα, Σάββατο 27 Αυγούστου, από το μεσημέρι έως το βράδυ, θα υπάρχουν αρκετά περισσότερα και ενδιαφέροντα πράματα για να κάνει κάποιος. Θα υπάρχουν πολλοί πωλητές, κάποια panels, διαγωνισμοί, τουρνουά και εργαστήρια. Γενικά το σχέδιο για το Σάββατο είναι να δουν τι συνέβη στο προηγούμενο event και να το κάνουν πολύ καλύτερο.

Το event θα έχει επίσης δύο guests. 
Η Nancy Kepner είναι μουσικός και τραγουδά κομμάτια από διάφορα anime. Θα τραγουδήσει κάποια από αυτά, μαζί και με κάποια των Digimon.
Ο Aaron Fristik είναι ένας stand up comedian που θα κάνει διάφορα "σκετσάκια" με θέμα τα Digimon.

Η είσοδος θα είναι 10$ για κάθε μία ημέρα, δηλαδή περίπου 9 ευρώ. 


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου