Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Από το 2019 και ύστερα το blog παραμένει ανενεργό στην δημοσίευση νέων και ενημερώνεται μόνο σε ότι αφορά τηλεοπτικό υλικό, δηλαδή σειρές anime, ταινίες κλπ. Περισσότερη ενεργή παραμένει η σελίδα μας στο Facebook και το κανάλι μας στο Discord όπου και σας περιμένουμε για μια πρώτη γνωριμία και γενικές συζητήσεις.
Τέλος, συνίσταται να εξερευνείτε το blog στην Desktop έκδοση και με τον browser Opera, έτσι ώστε να σας είναι πιο εύχρηστο, χωρίς κάποια τυχόν παράλειψη περιεχομένου, όπως για παράδειγμα είναι τα λογότυπα των σειρών που σας μεταφέρουν σε αυτές με ένα κλικ, τα οποία και βρίσκονται στην αριστερή στήλη και έχοντας συνέχεια ενεργοποιημένο κάποιο vpn.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Τετάρτη 18 Μαΐου 2016

[Digimon Universe Applimonsters] Νέα Τηλεοπτική Σειρά + Νέο Ηλεκτρονικό Παιχνίδι + Νέα Σειρά Παιχνιδιών

Μετά από την μεγαλύτερη περίοδο ξηρασίας που έχουμε βιώσει, σε ότι αφορά τα νέα των Digimon, ήρθαν αυτά εδώ που μας ανακοινώνουν: Νέα Τηλεοπτική Σειρά, Νέο Ηλεκτρονικό Παιχνίδι και Νέα Σειρά Παιχνιδιών.

Ας δούμε αναλυτικά αυτά τα υπέροχα νέα. 
Το Ιαπωνικό spoiler blog "Alternator" ανέφερε σήμερα ότι το νέο τεύχος του περιοδικού V Jump θα περιέχει ανακοίνωση για μια νέα σειρά Digimon, την Digimon Universe Applimonsters. Λέγεται πως θα είναι μια φθινοπωρινή συνεργασία μεταξύ της Bandai, της Bandai Namco Entertainment και της Toei Animation, ενώ η σειρά Universe Applimonsters θα περιλαμβάνει μια νέα σειρά παιχνιδιών, μία τηλεοπτική σειρά και νέα ηλεκτρονικά παιχνίδια. Περισσότερες πληροφορίες θα δούμε όταν κυκλοφορήσει το νέο τεύχος του V Jump, ως τότε όμως πάμε να δούμε την ακριβή μετάφραση που δίνει το blog Alternator γι' αυτά τα νέα.

「デジモンユニバース アプリモンスターズ」
"Digimon Universe Applimonsters" (Dejimon Unibaasu Apurimonsutaazu)
バンダイ×バンダイナムコエンターテインメント×東映アニメーションのホビー・ゲーム・TVアニメ超大型プロジェクト2016年秋始動、というのですがどうもこれ名前からしてもスマりそう。
Μία νέα τεράστια σειρά παιχνιδιών, ηλεκτρονικών παιχνιδιών και μία τηλεοπτική σειρά από την Bandai, την Bandai Namco Entertainment και την Toei Animation που θα ξεκινήσει το Φθινόπωρο του 2016, ενώ επίσης το όνομα της σειράς μας δείχνει πως θα σχετίζεται με smartphones.
6/9からの東京おもちゃショー2016でさらなる情報解禁ともあるので、スマんなくても3DSったりはしそうですし。
Περισσότερες πληροφορίες θα αποκαλυφθούν στο Tokyo Toy Show που θα ξεκινήσει στις 9 Ιουνίου και αν δεν σχετίζεται με smartphones, θα σχετίζεται λογικά με τα 3DS.
ちなみにおもちゃ連動という事でPSVitaの可能性は低かろうと考えていますが、デジモンワールドnext 0rderについても無料配信コンテンツで謎のデジモンが育成出来るという情報もあり、まだ動きは続いていきそうです。
Με την ευκαιρία, νομίζω πως η πιθανότητα τα παιχνίδια να είναι για PS Vita είναι μικρή, αλλά αφού υπάρχουν ακόμη πράγματα που θα προστεθούν στο Digimon World -next Order-, όπως το να σου επιτρέπεται να μεγαλώσεις ένα μυστηριώδης Digimon, όλα τα παραπάνω μπορεί να είναι μια συνέχεια αυτού.
Το blog "Alternator" απ' το οποίο έχουμε όλες αυτές τις πληροφορίες, δεν είναι 100% έμπιστο, αλλά μας έχει δείξει κατά καιρούς πως αυτά που δημοσιεύει ισχύουν, όπως για παράδειγμα με το Dragon Ball Xenoverse 2, που διέρρευσε την κυκλοφορία του κάμποσες ώρες πριν την επίσημη ανακοίνωσή του. Το συγκεκριμένο blog λειτουργεί εδώ και κάποια χρόνια χωρίς να έχει προσπαθήσει να κάνει φάρσες, οπότε, ναι, μπορούμε να το εμπιστευτούμε. Όπως και να 'χει, θα μάθουμε περισσότερα από την κυκλοφορία του νέο περιοδικού V Jump στις 21 Μαΐου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου