Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Δευτέρα, 23 Μαΐου 2016

Το Νέο Set Με Τις Κάρτες Από Τα Digimon Tamers

Το επερχόμενο card game με όνομα Digital Monsters Card Game D-Ark ver.15th Edition set, θα είναι ένα νέο  special προϊόν που αφορά το ξεχασμένο πλέον, Digital Monster Card Game, ή αλλιώς το παιχνίδι Digimon με κάρτες. Το νέο αυτό προϊόν θα περιέχει 65 κάρτες που θα σχετίζονται με την σειρά Digimon Tamers, ενώ επίσης θα είναι συμβατές με την νέα έκδοση του D-Arc Ver. 15th Digivice. Ακόμη το νέο set θα περιέχει το κουτί που είχε ο Takato στην τρίτη σεζόν για να κρατά μέσα όλες του τις κάρτες.
Το set θα περιέχει:
  • 65 συνολικά κάρτες: 59 τυπωμένες ξανά, 2 νέες κάρτες (είχαν εμφανιστεί στα Tamers, αλλά δεν είχαν τυπωθεί), 2 ολοκαίνουριες κάρτες, 1 μπλε κάρτα, 1 κόκκινη κάρτα
  • 1 κουτί του Takato
  • 1 Digital Monsters Tamers Special Book (μεγέθους Α5)
Το συνολικό κόστος όλης της συσκευασίας θα είναι περίπου 52 ευρώ (δηλαδή 6,480 Yen), οι προ παραγγελίες θα ξεκινήσουν στις 22 Ιουλίου, ενώ περισσότερες πληροφορίες θα έρθουν μέσα στον Ιούνιο. Η πώληση θα γίνει αποκλειστικά μέσω του Premium Bandai web Shop και όχι σε κλασικά καταστήματα, ή αλλά που πουλάνε κάρτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου