Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Από το 2019 και ύστερα το blog παραμένει ανενεργό στην δημοσίευση νέων και ενημερώνεται μόνο σε ότι αφορά τηλεοπτικό υλικό, δηλαδή σειρές anime, ταινίες κλπ. Περισσότερη ενεργή παραμένει η σελίδα μας στο Facebook και το κανάλι μας στο Discord όπου και σας περιμένουμε για μια πρώτη γνωριμία και γενικές συζητήσεις.
Τέλος, συνίσταται να εξερευνείτε το blog στην Desktop έκδοση και με τον browser Opera, έτσι ώστε να σας είναι πιο εύχρηστο, χωρίς κάποια τυχόν παράλειψη περιεχομένου, όπως για παράδειγμα είναι τα λογότυπα των σειρών που σας μεταφέρουν σε αυτές με ένα κλικ, τα οποία και βρίσκονται στην αριστερή στήλη και έχοντας συνέχεια ενεργοποιημένο κάποιο vpn.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Πέμπτη 19 Μαΐου 2016

[V Jump] Τεύχος Ιουλίου + Θάνατος Της Yuko Mizutani

Τα χθεσινά υπέροχα νέα, τελικά επιβεβαιώθηκαν. Το περιοδικό V Jump ανακοινώνει την νέα σειρά Digimon Universe: App Monsters, η οποία θα έχει όπως είπαμε, μία νέα τηλεοπτική σειρά, ένα νέο ηλεκτρονικό παιχνίδι και μία νέα σειρά παιχνιδιών. Η νέα σειρά Digimon έχει προγραμματιστεί για το Φθινόπωρο, ενώ περισσότερα θα ανακοινωθούν στις 9 Ιουνίου στο Tokyo Toy Show. Στην παρακάτω σελίδα του V Jump, φαίνεται ένα νέο Digimon.
Το δεύτερο νέο που μας φέρνει το νέο τεύχος είναι η κυκλοφορία του d-arc σε νέα εορταστική έκδοση της 15th anniversary. Τα χρώματα είναι αυτά του Takato και της Rika, ενώ επίσης έχουν να αποκαλυφθούν ακόμη περισσότερες πληροφορίες.

Το δεύτερο μισός της παραπάνω σελίδας μας δείχνει την επερχόμενη φιγούρα του Impmon και του Beelzebumon, ενώ δίπλα τους υπάρχει σκιαγραφημένη η φιγούρα του Guilmon και του Takato.

Και πάμε τώρα σε κάτι άλλο που αφορά το επερχόμενο DLC του παιχνιδιού Digimon World Next Order. Στο νέο σενάριο του DLC θα υπάρχει ένα νέο Digimon το οποίο μοιάζει με την εξελιγμένη μορφή της Meicoomon. Μπορείτε να το δείτε στην παρακάτω εικόνα. Βγάζει νόημα το να είναι όντως η εξελιγμένη μορφή της Meicoomon, αν σκεφτούμε ότι το αμέσως προηγούμενο DLC αφορούσε την ίδια την Meicoomon.
Σε μία άλλη σελίδα του περιοδικού έχουμε την αποκάλυψη ενός νέο Digimon από το game για PSV Digimon World Next Order, τον Omnimon Alter-B, παρ' όλα αυτά, δεν σχετίζεται με την νέα σειρά Digimon. Η σελίδα αυτή, περιέχει πληροφορίες για το νέο DLC που βρίσκεται στην επερχόμενη έκδοση 1.3 του παιχνιδιού, στο οποίο οι τρεις Θεοί της καταστροφής Kuzuhamon, Gaioumon και Titamon μπορεί να γίνουν μέλη του χωριού Floatia και να παρέχουν πληροφορίες για τον Omnimon Alter-B.
Το κείμενο στα αριστερά του λέει "Ολόκληρο το σώμα του, εκπέμπει ένα δυσοίωνο φως", ενώ αυτό στα δεξιά του "Μία ανώμαλη μεταμόρφωση;".
 
Και μετά απ' όλα τα παραπάνω όμορφα νέα, πάμε και σε κάτι λυπητερό. 
Η Yuko Mizutani έχασε τη μάχη με τον καρκίνο του στήθους σε ηλικία 51 ετών. Για εμάς τους fan των σειρών Digimon, ήταν η Sora (Digimon Adventure / Zero Two), αλλά και η μητέρα του Tai και της Kari. Το βιογραφικό της ήταν πλούσιο με μια πληθώρα δουλειών.

2 σχόλια :

  1. Πολύ ωραία νέα, μετά από τόσο καιρό θα βγάλουν νέα σειρά. Ανυπομονώ να ξεκινήσει.
    Και άλλη είχε καρκίνο πριν μερικούς μήνες έχασε την μάχη με τον καρκίνο και ο Koji Wada. Ελπίζω να μη πεθάνει κι άλλος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πολύ ευχάριστα νέα, με μεγάλη εξαιρέσει τον θάνατο της Yuko Mizutani, τις ευχομαι κάλο ταξίδι

    ΑπάντησηΔιαγραφή