Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Τρίτη, 21 Ιουνίου 2016

[Παιχνίδι Για 3DS] Digimon Universe: Appli Monsters (Πρώτες Πληροφορίες)

Ας ρίξουμε μια ματιά μέσα στο επερχόμενο game για 3DS, Digimon Universe: Appli Monsters, βασισμένοι στις νέες πληροφορίες που φέρνει το επίσημο site του.

Τι είναι το Digimon Universe: Appli Monsters;
Τη σήμερον ημέρα, οι εφαρμογές των smartphone χρησιμοποιούνται απ΄ όλους μας σε όλο τον κόσμο. Κρυμμένα μέσα σε αυτές τις εφαρμογές βρίσκονται κάποιες άγνωστες υπάρξεις ονομαζόμενες "Appli Monsters" ή αλλιώς "Appmon". Γνωρίζοντας πως υπάρχουν Appmon για κάθε είδους εφαρμογή, ένας μεγάλος αριθμός αυτών που δεν έχουμε δει ακόμη μας περιμένουν.

Ας ξεκινήσουμε την συναρπαστική νέα περιπέτειά μας!

Δημιούργησε το δικό σου deck από τα διάφορα Appmon που συναντάς στην περιπέτειά σου.
Το Digimon Universe: Appli Monsters είναι ένα RPG με μάχες τραπουλών όπου μπορείς να χρησιμοποιήσεις τις ιδιαίτερες ικανότητες του κάθε Appmon.
 

Appmon Chip Link-Up
Σκανάροντας τα QR codes των προϊόντων "Appmon Chip" με το 3DS σου, θα μπορέσεις να αποκτήσεις το συγκεκριμένο Appmon του Chip.

Μάχες χρησιμοποιώντας την δύναμη μοναδικών Appmon
Σύλλεξε, εκπαίδευσε και δράσε μέσα σε μια πληθώρα περιπετειών! Το Digimon Universe: Appli Monsters είναι ένα RPG με μάχες τραπουλών.

Applink: Πολέμησε συνδέοντας τα Appmon
Σύνδεσε το βασικό σου Appmon με ένα άλλο. Παρακάτω βλέπουμε τον Gacchimon να συνδέετε με τον Mailmon, επιτρέποντας του να χρησιμοποιήσει την τεχνική "Mail".

AppFusion
Ενώνοντας Appmon, παίρνεις ένα νέο, δυνατότερο, με νέα εμφάνιση και ικανότητες. Για παράδειγμα, ενώνοντας τον Gacchimon με τον Navimon μέσω του AppFusion, παίρνεις τον Dogacchimon. Πειραματίσου και δοκίμασε μια ποικιλία συνδυασμών!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου