Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Τετάρτη, 1 Ιουνίου 2016

[Blu-Ray] Digimon Adventure 02 Με Ελληνική Μεταγλώττιση (Επεισόδια 22-29)

Το laptop μου έχει πάρει φωτιά απ' τις κωδικοποιήσεις και μέσα σε δύο μέρες σας έχω άλλα 8 νέα Blu-ray επεισόδια της Digimon Adventure 02. Απολαύστε την εξέλιξη της ιστορίας μπαίνοντας σε ένα από τα καλύτερα arc όλων των σειρών κατά την γνώμη μου. Μαζί υπάρχει και το 4ο special AMV με τον Άρχοντα των Digimon. Καλά downloads σε όλους.


[Blu-Ray] Επεισόδιο 22: Η γενναία μεταμόρφωση, ο X-Veemon

[Blu-Ray] Επεισόδιο 23: Το Digivice μολύνεται από το σκοτάδι
http://adf.ly/1an6yt

[Blu-Ray] Επεισόδιο 24: Ankylomon, ο Πολεμιστής της Γης
http://adf.ly/1an71F

[Blu-Ray] Επεισόδιο 25: Aquilamon, ο Ιππότης του Ουρανού
http://adf.ly/1an73F

[Blu-Ray] Επεισόδιο 26: Ενωμένοι είμαστε δυνατοί
http://adf.ly/1an75E

[Blu-Ray] Επεισόδιο 27: Η Γέννηση του Paildramon

[Blu-Ray] Επεισόδιο 28: Παγιδευμένοι σε ένα Φλάουτο

[Blu-Ray] Επεισόδιο 29: Η γυναίκα αράχνη Επιτίθεται
http://adf.ly/1an7EY


Εικόνα
Digimon Adventure Disk 4 Special Digimon Kaiser (AMV)


Κάθε φορά που θα ετοιμάζονται νέα επεισόδια, θα υπάρχει και αντίστοιχη νέα ανάρτηση με αυτά, ενώ ταυτόχρονα θα προστίθενται και στο άρθρο που βρίσκονται όλα τα επεισόδια μαζί, μπορώντας να μεταβείτε πολύ εύκολα σε αυτό πατώντας πάνω στο logo της δεύτερης σεζόν, Digimon Adventure 02, στο αριστερό μέρος του blog.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου