Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Σάββατο, 4 Ιουνίου 2016

[Blu-Ray] Digimon Adventure 02 Με Ελληνική Μεταγλώττιση (Επεισόδια 30-37)

Τα επόμενα 8 Bluray επεισόδια της δεύτερης σεζόν Digimon Adventure 02 είναι πλέον διαθέσιμα. Απολαύστε την εξέλιξη του δεύτερου arc μέχρι και την ολοκλήρωσή του. Μαζί υπάρχει και το 5ο special AMV με τον T.K. και τον Patamon. Καλό κατέβασμα σε όλους.


[Blu-Ray] Επεισόδιο 30: Η Γέννηση του Μαύρου WarGreymon
[Blu-Ray] Επεισόδιο 31: Αμοιβαία Κατανόηση
[Blu-Ray] Επεισόδιο 32: Τα μυστηριώδη ερείπια
[Blu-Ray] Επεισόδιο 33: Πανικός στο Kyoto
[Blu-Ray] Επεισόδιο 34: Προστατέψτε τα Ιερά Σημεία
[Blu-Ray] Επεισόδιο 35: Η αγωνία του Μαύρου WarGreymon

[Blu-Ray] Επεισόδιο 36: Shakkumon, ο σκληρός άγγελος

[Blu-Ray] Επεισόδιο 37: Το μυστικό του Azulongmon


Εικόνα
Digimon Adventure Disk 5 Special T.K. & Patamon (AMV)


Κάθε φορά που θα ετοιμάζονται νέα επεισόδια, θα υπάρχει και αντίστοιχη νέα ανάρτηση με αυτά, ενώ ταυτόχρονα θα προστίθενται και στο άρθρο που βρίσκονται όλα τα επεισόδια μαζί, μπορώντας να μεταβείτε πολύ εύκολα σε αυτό πατώντας πάνω στο logo της δεύτερης σεζόν, Digimon Adventure 02, στο αριστερό μέρος του blog.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου