Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2016

[Blu-Ray] Digimon Adventure 02 Με Ελληνική Μεταγλώττιση (Επεισόδια 45-50 + 15)

Η ολοκλήρωση των Blu-Ray της δεύτερης σεζόν, Digimon Adventure 02, έφτασε. Μετά από αρκετή δουλειά και τα 50 επεισόδια βρίσκονται εδώ έτοιμα να τα κατεβάσετε. Θέλω και πάλι να δώσω ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Tenma, διότι αν δεν ήταν αυτός αυτό το project δεν θα είχε ξεκινήσει ποτέ. Βρείτε παρακάτω τα 6 τελευταία επεισόδια, όπως ακόμη και την δεύτερη έκδοση του 15 μιας και ο ήχος ήταν ασυγχρόνιστος μετά από κάποιο λεπτό, και τέλος, το 7ο και 8ο special AMV με τους Ken και Wormmon και Oikawa και Datirimon αντίστοιχα. Καλά downloads σε όλους σας.


[Blu-Ray] Επεισόδιο 15: Η πολεμική τέχνη του Shurimon
[Blu-Ray] Επεισόδιο 45: H πύλη του Σκότους
[Blu-Ray] Επεισόδιο 46: Μαύρος WarGreymon εναντίον WarGreymon
[Blu-Ray] Επεισόδιο 47: H σφραγίδα του Μαύρου WarGreymon
[Blu-Ray] Επεισόδιο 48: H φρίκη του Μalomyotismon
[Blu-Ray] Επεισόδιο 49: H Τελευταία Θωρακομεταμόρφωση
[Blu-Ray] Επεισόδιο 50: Ο Υπέροχος Κόσμος των Digimon

Εικόνα


Κάθε φορά που θα ετοιμάζονται νέα επεισόδια, θα υπάρχει και αντίστοιχη νέα ανάρτηση με αυτά, ενώ ταυτόχρονα θα προστίθενται και στο άρθρο που βρίσκονται όλα τα επεισόδια μαζί, μπορώντας να μεταβείτε πολύ εύκολα σε αυτό πατώντας πάνω στο logo της δεύτερης σεζόν, Digimon Adventure 02, στο αριστερό μέρος του blog.

4 σχόλια :

 1. Ευχαριστώ πολύ!Θα κάνεις και τις επόμενες season?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμη τα Blu-Ray των επόμενων σεζόν. Εφόσον και όταν γίνει αυτό, θα το σκεφτόμουνα.

   Διαγραφή
  2. Για dvdrip έστω?γιατί πολλά είναι σε tvrip και δεν έχουν τόσο καλή εικόνα.

   Διαγραφή
  3. Το γνωρίζω και όντως πρέπει να γίνει η επεξεργασία των επεισοδίων κάποια στιγμή. Προσωπικά αυτές τις μέρες δεν έχω τον χρόνο για να το κάνω, κάποιος ενδιαφερόμενος δεν υπάρχει, οπότε δε θέλω να σου δημιουργήσω ψεύτικες ελπίδες. Σημασία έχει πως οι ήχοι υπάρχουν.

   Διαγραφή