Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Κυριακή, 12 Ιουνίου 2016

Η Εξελιγμένη Μορφή Της Meicoomon + Πληροφορίες Για Την Φετινή Εορταστική Μέρα Της Odaiba

Όπως αποκαλύπτεται στο νέο DLC του παιχνιδιού Digimon Next 0rder, το επίπεδο του πρωταθλητή (Ultimate) της Meicoomon, ή αλλιώς, Meikurakkumon, κάνει την εμφάνισή του. Η επίθεσή της είναι η "Beresk Thinking" και μπορεί να εξελιχθεί σε Mastemon ή Ophanimon.
Περισσότερες πληροφορίες μέσα από το σενάριο του DLC δείχνουν πως αυτή η Meicoomon είναι η ίδια με της Digimon Adventure Tri.
Οτιδήποτε άλλο είναι ακόμη άγνωστο.
Για την εορταστική ημέρα της Odaiba φέτος, η εκδήλωση DAF (Digimon Adventure Festival) θα διεξαχθεί στις 31 Ιουλίου (αυτό διότι λογικά η 1η Αυγούστου πέφτει Δευτέρα).

Οι guests που θα βρίσκονται εκεί είναι οι παρακάτω:
Όπως και πέρσι η παρουσιάστρια της εκδήλωσης θα είναι η Chiaki Matsuzawa, ενώ επίσης θα βρίσκονται και όλοι οι καλλιτέχνες που χαρίζουν τις φωνές τους στα 9 εκλεκτά παιδιά και τα Digimon τους, όπως ακόμη η AiM και ο Miyazaki Ayumu.
Το τεύχος του περιοδικού Animedia αυτό το μήνα θα έχει πάρα πολλές πληροφορίες για την τρίτη ταινία της Digimon Adventure Tri, όπως ακόμη και μια νέα εικόνα από την Kuwahara Sōta.

1 σχόλιο :

  1. καλά το υποπτευόμουν, όταν είδα το Digivice να γίνετε μαύρο στην αρχη νόμιζα πως ήταν λόγο του ίου, αλλα μετά θυμήθηκα πως και το Digivice των άλλων άλλαζε χρώμα όταν πηγαίναν στο Ultimate επίπεδο "για παράδειγμα του Taichi γινόταν πορτοκαλί-μπλε όταν ο Greymon γινόταν MetalGreymon" τώρα μένει μόνο να δούμε πως θα ειναι το Mega τις

    ΑπάντησηΔιαγραφή