Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Σάββατο, 18 Ιουνίου 2016

[V Jump] Τεύχος Αυγούστου

Ορίστε κάποιες από τις σελίδες του νέου τεύχους του περιοδικού Vjump, που αναφέρονται στην νέα σειρά Digimon Universe: Applimonsters, στην τρίτη ταινία της Digimon Adventure Tri, στο Digimon Adventure Festival 2016, στις 15 Anniversary κάρτες Digimon Tamers και στη Meicomon που θα είναι διαθέσιμη στο παιχνίδι Digimon Linkz με το event να αρχίζει στις 14 Ιουνίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου