Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Δευτέρα, 11 Ιουλίου 2016

Εικόνες Από Την Anime Expo 2016 Στο Λος Άντζελες

Ήταν μια δυνατή χρονιά φέτος για την Anime Expo, ειδικά για τα Digimon που τα είδαμε αρκετά, ενώ κάμποσες εταιρίες έφεραν προϊόντα τους.
Δείτε παρακάτω κάποιες εικόνες.
Εδώ βλέπουμε φανταστικά cosplay των Omnimon, Magnamon, Alphamon και WarGreymon.
Φέτος η Toei, παρουσίασε την Digimon Adventure Tri, και το Αγγλικό trailer της πρώτης ταινίας που παίζονταν από πίσω, με αυτή να κυκλοφορεί στους κινηματογράφους της Αμερικής στις 15 Σεπτεμβρίου.
Κάποιες κάρτες που μοίραζαν.
Και παρακάτω φιγούρες Digimon οι οποίες παρουσιάστηκαν. 
Και στο βάθος οι φιγούρες της σειράς φιγούρων G.E.M., αλλά δυστυχώς χωρίς την Angewomon.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου