Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Κυριακή, 31 Ιουλίου 2016

[Digimon Adventure Tri Fes] Αποκάλυψη Του Ending Της Τρίτης Ταινίας + Το DAF 2016 Θα Κυκλοφορήσει Σε Bluray Και DVD

Ενώ το Digimon Adventure Fest τρέχει κανονικά, έρχονται κι άλλα δύο υπέροχα νέα.
Αρχικά, το ending της τρίτης ταινίας Digimon Adventure Tri: Confession, ονομάζεται "僕にとって"/"Boku ni Totte" ή αλλιώς στα ελληνικά "Για μένα" ή "Σε μένα". Θα το τραγουδήσει η νέα μπάντα του Mat, Knife of Day, και το CD θα κυκλοφορήσει στις 21 Σεπτεμβρίου, δηλαδή λίγο πριν την πρεμιέρα της ταινίας. Ο συνθέτης και οι στοίχοι είναι γραμμένοι από τον Junxix.
Ακόμη, αυτό που μάθαμε είναι ότι το φεστιβάλ δεν μεταδόθηκε live διότι θα κυκλοφορήσει σε Bluray και DVD στις 2 Δεκεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου