Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Δευτέρα, 25 Ιουλίου 2016

Πολλά Νέα Προϊόντα Digimon Και Appmon

Πολλά τα νέα προϊόντα που έχουμε αυτές τις μέρες και επειδή μου είναι αδύνατον να κάνω λεπτομερή ανάλυση του καθενός, θα παραθέσω απλά τις εικόνες. Όποιος θα ήθελε να μάθει περισσότερες πληροφορίες για κάποιο δεν έχει παρά να αφήσει ένα σχόλιο εδώ ή στην σελίδα μας στο facebook.

Επίσης, άρχισε η κυκλοφορία πολλών booster packs των Digimon Universe: Appmon, ενώ ακόμη το επίσημο site του Digimon Adventure FES πρόσθεσε κάποια νέα προιόντα,

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου