Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Δευτέρα, 8 Αυγούστου 2016

[Digimon Adventure Tri] Σελίδα Περιοδικού + [Digimon Universe: Applimonster] Νέο Trailer Για 3DS + 2 Νέες Σειρές Appmon Σε Manga Ξεκινούν Σύντομα

Λοιπόν-λοιπόν, για να δούμε τι έχουμε σήμερα. 

Ποιος είναι αυτός ο μυστηριώδεις άνδρας;
Θα μάθουμε στην τρίτη ταινία της Digimon Adventure Tri.
Έτσι μας λέει το περιοδικό (πιθανότατα το Animedia).
Νέο trailer για το επερχόμενο παιχνίδι για 3DS, Digimon Universe: Applimonster.
Και τέλος, έχουμε δύο νέες σειρές Appmon σε manga .
Πρώτα έχουμε ένα που θα έχει να κάνει με τον Haru και τον Gatchmon. Ξεκινά στις 21 Σεπτεμβρίου στο περιοδικό Vjump και ο mangaka του είναι ο Akamine Naoki.
Το δεύτερο manga πάλι φαίνεται πως έχει να κάνει μόνο με τα Appmons. Ξεκινά στις 1 Οκτοβρίου στο περιοδικό Saikyo Jump και ο mangaka του θα είναι ο Hirose Katsuki.
Περισσότερα θα μάθουμε αργότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου