Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2016

[Digimon Adventure Tri] Προβολές Στην Αμερική + Κυκλοφορία DVD/Bluray + Νέο Visual Και Πληροφορίες Για Τον Hackmon

Απ' ότι φαίνεται στην ιστοσελίδα Cineplex, η μεταγλωττισμένη στα αγγλικά πρώτη ταινία της Digimon Adventure Tri, θα παιχτεί σε συγκεκριμένους κινηματογράφους στις 15 Σεπτεμβρίου. 
Τώρα, σε ότι αφορά τους Ιαπωνικούς κινηματογράφους. Η κυκλοφορία της δεύτερης ταινίας Digimon Adventure Tri: Ketsui σε DVD και Bluray θα γίνει μαζί με την κυκλοφορία της τρίτης, Digimon Adventure Tri: Kohuhaku, την ημέρα προβολής της τρίτης, δηλαδή στις 24 Σεπτεμβρίου. Ορίστε παρακάτω δύο νέα visuals που θα συμπεριλαμβάνονται στα εξώφυλλα των Bluray.
Η έκδοση First Press της τρίτης ταινίας θα κυκλοφορήσει σε DVD και Bluray στις 2 Νοεμβρίου 2016 και μπορείτε να την προ παραγγείλετε από εδώ: [1] [2] ή στο Amazon.

Ας πάμε σε κάτι άλλο, χωρίς να φύγουμε από την Digimon Adventure Tri.
Το νέο visual του Hackmon αποκαλύφθηκε και δείχνει πως θα παίξει μεγαλύτερο ρόλο στην τρίτη ταινία. Ο Shunsuke Takeuchi είναι αυτός που του χαρίζει την φωνή του.
(Μερικοί ίσως να απορήσουν γιατί δεν του έδωσαν την ίδια φωνή με αυτή στο παιχνίδι Digimon Story Cyber Sleuth. Η απάντηση, απ' ότι λένε διάφοροι fans, είναι εξαιτίας του ότι η φωνή του δεύτερου είναι πιο βαθιά.)

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου