Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Σάββατο, 13 Αυγούστου 2016

[Digimon Adventure Tri] Το Ending Της Τρίτης Ταινίας Από Την Μπάντα του Mat + Επαναδιαθεσιμότητα Προϊόντων

Η Toei πρόσθεσε το ending της τρίτης ταινίας Digimon Adventure Tri με τίτλο "Boku ni Totte" από τους "Knife of Day", ή αλλιώς την μπάντα του Mat. Πρέπει να σημειωθεί πως αυτό είναι το πρώτο νέο κομμάτι για την Adventure Tri και όχι remix, όπως ήταν τα προηγούμενα. 
Απολαύστε το.
Και κάποια προϊόντα που είναι διαθέσιμα στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Toei, αλλά δυστυχώς οι παραγγελίες είναι μόνο για Ιαπωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου