Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Τρίτη, 23 Αυγούστου 2016

[Digimon Universe: Applimonster] Νέα Για Το Παιχνίδι Για Το 3DS

Αρκετά νέα για το επερχόμενο παιχνίδι για 3DS, Digimon Universe: Applimonster. Αρχίζουμε από την θήκη του όπως είδατε παραπάνω και συνεχίζουμε με την ημερομηνία κυκλοφορίας του που θα είναι στις 21 Σεπτεμβρίου, όπως και γνωρίζαμε.
Περισσότερες εικόνες παρακάτω από το gameplay.
Ακόμη, στο eShop του 3DS θα υπάρχει μια δωρεάν εφαρμογή που θα λειτουργεί σαν demo για το παιχνίδι, που ότι κάνεις εκεί θα μεταφερθεί στο full game με την κυκλοφορία του. Αυτό θα λέγεται Cyber Arena και μπορείς να παίξεις χωρίς κάποιον περιορισμό στον χρόνο. Επίσης, στο demo αυτό θα υπάρχει ένα κομμάτι της ιστορίας και αν παίζεις καθημερινά, μπορεί να αποκτήσεις μια ποικιλία αντικειμένων.
Ας δούμε κάποιες περισσότερες λεπτομέρειες τώρα.
Ο πρωταγωνιστής δεν θα έχει κάποιο όνομα και θα αντιπροσωπεύει "εσένα" στο παιχνίδι. Θα μπορείς να διαλέξεις εάν θες να είσαι αγόρι ή κορίτσι (οι χαρακτήρες αυτοί φαίνονται παραπάνω), θα πηγαίνεις στην δευτέρα γυμνασίου και το συντροφικό σου Appmon θα είναι ο Onmon.
Ο χαρακτήρας παρακάτω θα είναι ο ανταγωνιστής σου κατά την διάρκεια της ιστορίας. Ονομάζεται Naoto και όταν ήταν μικρότερος συνήθιζε να παίζει συχνά με τον πρωταγωνιστή. Παρόλα αυτά, έχουν σταματήσει πλέον να βγαίνουν μαζί. Το συντροφικό του Appmon είναι ο Offmon.
Η εικόνα του παιχνιδιού δείχνει πολύ ωραία, γι΄ αυτό και σας την δίνω χωρίς τα επιπλέον της θήκης. Μπορείτε να την αποθηκεύσετε εάν το επιθυμείτε. Τέλος, έχουμε προφανώς τον Gatchmon και τον Haru, που σημαίνει ότι το σενάριο του παιχνιδιού μπορεί να συνδέεται και με την σειρά anime που περιμένουμε τον Οκτώβριο.
Ελπίζω να κυκλοφορήσει το συντομότερο διεθνώς, μαζί με όλα τα προϊόντα Appmon.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου