Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Σάββατο, 20 Αυγούστου 2016

[VJump] Νέα Για Appmon & Digimon LinkZ + Η Νέα Κάρτα Της Meicoomon

Καλημέρα σε όλους. Ξεκινάμε το Σαββατοκύριακο μας, με νέα Digimon.
Η αγαπημένη μας Meicoomon θα έχει πλέον μια δική της κάρτας για το κλασικό trading card game Digimon.
Αυτή η κάρτα θα δίνεται την ημέρα προβολής της τρίτης ταινίας Digimon  Adventure Tri στους κινηματογράφους, ενώ θα δοθούν περίπου 100.000 αντίτυπα της.
Το πρώτο επεισόδιο του Digimon Universe: Applimonster θα έχει μια special προβολή, με παρευρισκόμενους μέλη του cast, δηλαδή πιο συγκεκριμένα τους Uchiyama Yumi (Haru), τον Kikuchi Kokoro (Gatchmon) και την Fuchigami Mai (Ai). Στην προβολή θα παρευρεθούν οι 400 και μόνο νικητές μιας κλήρωσης που θα γίνει γι' αυτό το σκοπό.
Και τώρα πάμε σε ότι μας φέρνει το περιοδικό Vjump.
Το τεύχος του Δεκεμβρίου θα δίνει μαζί του ένα chip του Gatchmon και μια κάρτα του Dogatchmon για δώρο. Επίσης το manga των Appmon από τον Akamine Naoki θα ξεκινήσει τον επόμενο μήνα.
Μια εικόνα του παιχνιδιού Appmon που θα κυκλοφορήσει μέσα στη χρονιά.
Στο Digimon LinkZ ήρθε "η άφιξη του Taitamon" και ο HiAndromon σε λίγο καιρό. 
Προσωπικά παίζω το παιχνίδι στα Ιαπωνικά μέσω apk, οπότε εάν κάποιος ενδιαφέρεται θα μπορούσα να τον βοηθήσω σε ότι χρειάζεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου