Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου 2016

[Digimon Adventure Tri] Τα 10 Πρώτα Λεπτά Της Τρίτης Ταινίας + Νέα Προϊόντα + Φωτογραφίες Από Τους Κινηματογράφους Πριν Την Πρεμιέρα Της

Η πρεμιέρα της πρώτης ταινίας της Digimon Adventure Tri στην Αμερική έγινε και άφησε τα αμερικανάκια κατενθουσιασμένα. Στο τέλος όμως, έκρυβε μια έκπληξη για όλους μας, τα 10 πρώτα λεπτά της τρίτης ταινίας. Απολαύστε τα παρακάτω όσο η ανυπομονησία μας για το επόμενο σαββατοκύριακο κορυφώνεται.
Επιπλέον έχουμε και την κυκλοφορία νέων αποκλειστικών προϊόντων της ταινίας και μόνο.
Μπορείτε να τα δείτε στις εικόνες παρακάτω και αν κάποιος ενδιαφέρεται για περισσότερες πληροφορίες απλά να μου το ζητήσει με ένα σχόλιο.

Και τέλος, παρακάτω υπάρχουν κάποιες φωτογραφίες μέσα από τους κινηματογράφους της Ιαπωνίας που είναι έτοιμοι για την πρεμιέρα της τρίτης ταινίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου