Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2016

[Digimon Adventure Tri] Νέο Art + Νέο Clip Για Την Πρεμιέρα Της Στην Αμερική + [Animedia] Πληροφορία Για Το Επόμενο Τεύχος

Το νέο τεύχος του περιοδικού NewType έχει μία νέα εικόνα για την επερχόμενη ταινία της Adventure Tri. Απολαύστε την.
Όπως βλέπετε φαίνεται ο T.K. (προσέξτε το ότι δεν φορά καπέλο), ο Izzy, ο Patamon και ο HerculesKabuterimon.

Ας πάμε τώρα στην Αμερική, όπου έχουμε το πρώτο επίσημο clip για την πρώτη ταινία της Adventure Tri με την Αγγλική μεταγλώττιση όπου ακούγεται κάποια φωνή. 
Πρέπει να υπενθυμίσω ότι μεθαύριο Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στην Αμερική.

Και τώρα πίσω στην Ιαπωνία και τα Appmon όπου έχουμε την πληροφορία πως το επόμενο τεύχος του περιοδικού Animedia θα έχει ένα νέο σχετικό art.
Να υπενθυμίσω και πάλι πως η σειρά anime Digimon Universe: Applimonster θα κάνει πρεμιέρα την 1 Οκτωβρίου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου