Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Από το 2019 και ύστερα το blog παραμένει ανενεργό στην δημοσίευση νέων και ενημερώνεται μόνο σε ότι αφορά τηλεοπτικό υλικό, δηλαδή σειρές anime, ταινίες κλπ. Περισσότερη ενεργή παραμένει η σελίδα μας στο Facebook και το κανάλι μας στο Discord όπου και σας περιμένουμε για μια πρώτη γνωριμία και γενικές συζητήσεις.
Τέλος, συνίσταται να εξερευνείτε το blog στην Desktop έκδοση και με τον browser Opera, έτσι ώστε να σας είναι πιο εύχρηστο, χωρίς κάποια τυχόν παράλειψη περιεχομένου, όπως για παράδειγμα είναι τα λογότυπα των σειρών που σας μεταφέρουν σε αυτές με ένα κλικ, τα οποία και βρίσκονται στην αριστερή στήλη και έχοντας συνέχεια ενεργοποιημένο κάποιο vpn.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016

[Digimon Adventure Tri] Τελευταία Νέα + [Digimon Universe: Appmon] Νέο Visual + Νέα Προϊόντα

Καιρό έχουμε να τα πούμε από εδώ, αλλά τι να κάνουμε που δεν είχαμε νέα. Έφτασαν κάποια όμως και πάμε να τα δούμε χωρίς να μακρηγορούμε. 
Το κανάλι Nico Nico πρόβαλε ένα recap της δεύτερης ταινίας, Digimon Adventure Tri Ketsui για να μας θυμίσει λιγάκι τι είδαμε.
Ακόμη ανακοίνωσαν πως το κανάλι θα κάνει άλλη μια special εκπομπή για την Adventure Tri στις 23 Σεπτεμβρίου, δηλαδή 1 μέρα πριν την προβολή της τρίτης ταινίας. Θα προβάλουν τα 10 πρώτα λεπτά της και θα έχουν για guests τους παρακάτω:



Όπως έγινε και με τις δύο πρώτες ταινίες, την τρίτη θα την ανοίξουν οι κάτωθι ηθοποιοί, όπως και ο σκηνοθέτης Motonaga Keitaro, στο Tokyo στις 24 και στην Fukuoka στις 25 Σεπτεμβρίου.

Και πάμε τώρα στα Appmon. Μας φέρνουν ένα νέο visual και μια υπενθύμιση για το ότι ξεκινούν την 1 Οκτωβρίου στο κανάλι TV Tokyo.
Ακόμη θα έχουν μια special πρεμιέρα για παιδιά δημοτικού και γυμνασίου στις 26 Σεπτεμβρίου.

Κάποια ακόμη νέα προϊόντα μας έγιναν γνωστά, δείτε τα παρακάτω.

Τα μουσικά κουτιά παίζουν το κομμάτια "Butter-Fly", ενώ υπάρχει και ένα ακόμη με το κομμάτι "Brave Heart", ενώ κοστίζουν 2.430 ευρώ (280,000 Yen).
Deji Deji Otetama  
Clear file 

Ξύλινο ρολόι τοίχου
Κονκάρδες

Μπρελόκ

Κούπες

Θήκες γυαλιών
mini towl 

Bedsheets 

Μπλουζάκι με το Digivice

Αυτοκόλλητα
Gold and silver seals 
Θήκη για IPhone 6 
  

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου