Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Από το 2019 και ύστερα το blog παραμένει ανενεργό στην δημοσίευση νέων και ενημερώνεται μόνο σε ότι αφορά τηλεοπτικό υλικό, δηλαδή σειρές anime, ταινίες κλπ. Περισσότερη ενεργή παραμένει η σελίδα μας στο Facebook και το κανάλι μας στο Discord όπου και σας περιμένουμε για μια πρώτη γνωριμία και γενικές συζητήσεις.
Τέλος, συνίσταται να εξερευνείτε το blog στην Desktop έκδοση και με τον browser Opera, έτσι ώστε να σας είναι πιο εύχρηστο, χωρίς κάποια τυχόν παράλειψη περιεχομένου, όπως για παράδειγμα είναι τα λογότυπα των σειρών που σας μεταφέρουν σε αυτές με ένα κλικ, τα οποία και βρίσκονται στην αριστερή στήλη και έχοντας συνέχεια ενεργοποιημένο κάποιο vpn.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016

[Digimon Adventure Tri: Εξομολόγηση] Συνέντευξη Με Τις Φωνές Των T.K. Και Patamon + [Digimon Universe: Applimonster] Ανάλυση Των Επιπέδων Εξέλιξης

Καλημέρα-καλημέρα και πως γίνεται να μην είναι όμορφη με αυτά τα υπέροχα νέα που έχουμε. 
Αρχικά η συνέντευξη των ηθοποιών που χαρίζουν τις φωνές τους στους T.K. και Patamon στην Digimon Adventure Tri, αλλά και η ανάλυση των επιπέδων που θα έχουν τα Appmon.
Πάμε να δούμε την συνέντευξη.
Enoki Junya (T.K.)

Ερώτηση: Πες μας σε παρακαλώ πως ένιωσες αφού διάβασες το σενάριο για την "Digimon Adventure Tri: Εξομολόγηση" και πως όταν ηχογραφούσες ή εάν σου έμεινε βαθιά μέσα σου κάποια σκηνή.
Απάντηση: Ενώ διάβαζα το σενάριο πηγαίνοντας για ηχογράφηση είπα, "θα καταλήξω να κλαίω στις ηχογραφήσεις", μιας και υπήρχαν πολλές λυπητερές στιγμές, ειδικά για τον T.K. Ωστόσο η Matsumoto Miwa που παίζει τον Patamon, ήταν αυτή που έκλαψε στο τέλος παίζοντας τον δικό της ρόλο. Όταν την είδα ένιωσα το πόσο πολύ έχω βυθιστεί μέσα στον κόσμο των Digimon.
Ερώτηση: Υπάρχουν διάφορα μέρη της "Digimon Adventure Tri: Εξομολόγηση" που τα θεωρείς must-watch ή θα τα πρότεινες ανεπιφύλακτα. (δεν έχει σημασία εάν είναι κάποια σκηνή που δεν συμμετείχες)
Απάντηση: Προσωπικά, πιστεύω πως ο Tentomon έχει μία απίστευτα φοβερή σκηνή, οπότε να έχετε το νου σας! Μεγάλωσα με το να μου αρέσει ο Tentomon και τώρα τον λάτρεψα ακόμα περισσότερο μετά από αυτή τη σκηνή!
Ερώτηση: Σε παρακαλώ, άσε ένα μήνυμα για τους fans που σκοπεύουν να δουν την τρίτη ταινία.
Απάντηση: Στην τρίτη ταινία σας περιμένει το ξεδίπλωμα γεγονότων που κανείς δεν τα είχε προβλέψει. Είναι μια ταινία όπου η πλοκή προχωρά σημαντικά, οπότε θα σας παρακαλούσα να την δείτε από την αρχή μέχρι το τέλος! Περιμένω πως και πως την πρεμιέρα της, ενώ επίσης σκέφτομαι να πάω να την ξαναδώ σίγουρα, οπότε να μην την χάσει κανείς! Σας ευχαριστώ!
Matsumoto Miwa (Patamon)

Ερώτηση: Πες μας σε παρακαλώ πως ένιωσες αφού διάβασες το σενάριο για την "Digimon Adventure Tri: Εξομολόγηση" και πως όταν ηχογραφούσες ή εάν σου έμεινε βαθιά μέσα σου κάποια σκηνή.
Απάντηση: Το πρώτο πράμα που σκέφτηκα όταν διάβασα το σενάριο ήταν "Ωωω, ώστε είναι ο Patamon, όπως φανταζόμουν..."
Ερώτηση: Υπάρχουν διάφορα μέρη της "Digimon Adventure Tri: Εξομολόγηση" που τα θεωρείς must-watch ή θα τα πρότεινες ανεπιφύλακτα. (δεν έχει σημασία εάν είναι κάποια σκηνή που δεν συμμετείχες)
Απάντηση: Η ιδιοτέλεια της Tailmon είναι αξιολάτρευτη! 
Ερώτηση: Σε παρακαλώ, άσε ένα μήνυμα για τους fans που σκοπεύουν να δουν την τρίτη ταινία.
Απάντηση: "Σίγουρα... θα συναντηθούμε ξανά..."

Nuevos seiyuus y personajes para el anime de Digimon Universe
Σε ότι αφορά τα Digimon Universe: Applimonster. Σύμφωνα με την συνέντευξη του περιοδικού Animedia στο τεύχος Σεπτεμβρίου τα Appmon "προσπαθούν να ξεφύγουν από τα original Digimon". Αυτό σημαίνει πως πολλές σεζόν από το παρελθόν έχουν πολλά κοινά με την πρώτη σεζόν, την Digimon Adventure. Στο Digimon Universe: Applimonster, μιας και λαμβάνει χώρα σε έναν πιο μοντέρνο κόσμο, με καθημερινή χρήση εφαρμογών των smartphones από όλους, προσπαθούν να φτιάξουν μια σειρά βασισμένοι σε αυτό και να μην ακολουθήσουν "αυτό που οι σειρές Digimon συνήθιζαν να κάνουν". Έτσι, ο Haru είναι αντίθετος χαρακτήρας από τον Tai, δεν είναι ξεροκέφαλος ή πολύ αθλητικός τύπος. Αντιθέτως του αρέσει να διαβάζει και να παίρνει καλούς βαθμούς, ενώ επίσης να ψάχνει για λύσεις μέσα σε μάχες. Κάθε Appmon είναι "φίλος" (δεν χρησιμοποιούν τον όρο "συντροφικό Digimon") και εξαρτάται από το αγαπημένο app που έχει ο κάθε χαρακτήρας. Στον Haru αρέσει να ψάχνει για λύσεις, οπότε ο Gatchimon είναι ένα Appmon που προήλθε από μια εφαρμογή αναζήτησης. Ο Torajiru χρησιμοποιεί την εφαρμογή για μουσική πολύ συχνά, οπότε είναι "φίλος" με τον Musicmon.

Όπως και στα Xros Wars το σύστημα επιπέδων εξέλιξης θα ονομάζεται διαφορετικά σε σχέση με τις προηγούμενες γενιές.
Τα επίπεδα εξέλιξης των Appmon είναι 4 και εξελίσσονται ενώνοντας μεταξύ τους.
Τα επίπεδα ονομάζονται: 
Standard Appmon (Gatchimon) - Super Appmon (Dokachimon) - Ultimate Appmon - God Appmon
Τα Appmon που είναι στις παραπάνω σιλουέτες θα κάνουν την εμφάνιση τους σε επόμενα επεισόδια. Η σειρά Digimon  Universe: Applimonster κάνει πρεμιέρα την 1 Οκτωβρίου στις 7 το πρωί (ώρα Ιαπωνίας), στο κανάλι TV Tokyo.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου